בבא סאלי - ציור חדש

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
למה הרקע צבעוני והבבא סאלי בצבעי חום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1076378:
יפה מאד!

זה עושה את הציור, לדעתי, מיוחד יותר.

• הוסף לסימניות
יפה, יפה מאוד, מלא אוירה....

• הוסף לסימניות
מיוחד סגנון יוצא דופן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;1076378:
יפה מאד!

זה ציור שמאוד ריגש אותי והחזיר אותי יותר מ- 20 שנה אחורה. איך שהזמן רץ...
תחילתו של הציור ברישום שרשמתי את הבבא סאלי זצ"ל בתחילת שנות התשעים, עוד לפני מלחמת המפרץ הראשונה, בעיפרון על נייר.
צילמתי את הציור בזמנו לפני שמכרתי אותו ב... 90 ש"ח (אז, המון כסף לבחור ישיבה דלפון), ומאז היה שמור אצלי באלבום.
תמיד רציתי לעשות עם זה משהו "יותר" ולא מצאתי את הזמן והרגשה הנכונה לכך.
השבוע ראיתי באינטרנט תמונה יפהפיה של עיר עתיקה במרוקו. והיא ממש השתבצה לי בדמיון עם אותו איור שאיירתי את הרב.
יותר מ- 12 שעות עבודה, וכמעט התמוטטות גופנית (אתמול) כי אני לא מסוגל להפסיק ציור באמצע... וב"ה יצאה לדעתי תוצאה מוצלחת ומבטאת של הבבא סאלי על רקע מרוקו בה היתה ממלכת תורתו שנים רבות.
את האיור כמובן הפכתי בפיינטר לציור, תוך הקפדה על שמירת האווירה של האיור דאז, ושילבתי אותו עם הציור הצבעוני של הרקע המרוקאי (ד"א הוא שמור כעת אצלי בלי הבבא סאלי כציור נוף), עליו הלבשתי את הרב, דווקא בגווני חום ספיה, להדגשה, ומתוך רצון לשמור על הרעיון של האיור הראשוני.

תודה למגיבים.

• הוסף לסימניות
ווואאווו, ציור/סיפור מיוחד ומרגש,
והצביעה מוסיפה המון לאווירה האותנטית.

• הוסף לסימניות
ציור מלא הוד ורגש!
מדהים!

• הוסף לסימניות
מיוחד, מרגש ומלא אוירה

• הוסף לסימניות
זה כל כך... כל כך.... כל כך
אין לי מילים
לא יכול להיות יותר טוב מזה

• הוסף לסימניות
מדהים הסגנון הזה!
אותנטי לגמרי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה