כללי בבית הפרטי שלך

• הוסף לסימניות
אני מכינה קופת צדקה לארגון חסד שעוזר הרבה למשפחות ילדי חולים, תסמונת דאון, פיגור ברמות שונות ועוד.
שמתי תמונה של ילדה תסמונת דאון, והם חוששים שיהיו בתים שלא ירצו להכניס את הקופסא הביתה כי זו תמונה של ילדה.
אני מנסה לברר, האם אכן זה יהווה שיקול? חסם?
הארגון מוכר וידוע, יש מצב שאנשים יגידו, שהם תורמים לארגון הזה אבל הקופסא לא נכנסת אליהם הביתה כי התמונה לא מתאימה?
אודה לכם מאוד אם תוכלו להקדיש דקת מחשבה ותענו כל אחד את דעתו.
תודה

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לשים תמונה של ילד במקום ילדה?

• הוסף לסימניות
יש בזה משהו, אולי לא גורף אך יש כאלה ששמים את הקופות במקומות בולטים והיו מעדיפים בלי תמונות ילדות ואפילו ילדים חולים מידי.

• הוסף לסימניות
מבחינת הרעיון לא הייתי רוצה להעמיד קופה כזו בביתי בארון ספרים (שם הקופות שלי)
תחפשו דרך אחרת לפנות אל הרגש של האנשים במקום תמונה

• הוסף לסימניות
לפני שמחליפים את הילדה בילד, כדאי לוודא שהרתיעה של אנשים היא לא מעצם הרעיון של תמונה של ילד פגוע בסלון שלהם ללא קשר לזהותו המגדרית.

• הוסף לסימניות
שימי לב שאנשים שחשוב להם מראה הבית לא יניחו במקום נגיש קופה שמעוצבת בסגנון צבעוני מידי או מקושקש מידי, נגיד בצבעי כתום אדום צהוב, וגם גווני הכחול והירוק היותר בוהקים. כשאני מדמיינת תמונה של יבן אדם כבר נשמע סגנון שלא הייתי מניחה בחוץ, אלא בתוך ארון, כי זה מביא עוד מלא סגנונות מבולבלים לחדר, אם כבר את יכולה לשים את התמונה שלה בדף שמצורף לקופה.
או להביא ציור שילד כזה חמוד צייר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;793002:
לפני שמחליפים את הילדה בילד, כדאי לוודא שהרתיעה של אנשים היא לא מעצם הרעיון של תמונה של ילד פגוע בסלון שלהם ללא קשר לזהותו המגדרית.
זה פשוט ניצול של אותו ילד פגוע. ולא בגלל שתמונה כזו דוחה. בצלם אלוקים ברא אותם.

• הוסף לסימניות
יש בהחלט מצב
וד"א אני בטוח שיהיו רבים שיעדיפו קופות צדקה בלי תמונה של אף אחד. לא בן ולא בת.

• הוסף לסימניות
שוב תודה לכל אלו שהתאמצו לחשוב ולענות
אכן מכל התשובות שקיבלתי (ולא רק מפה) נראה אכן שעדיף ילד ולא ילדה, ולאלו ששאלו למה דווקא ילדה, כי הרבה יותר קל להגיע לתמונה "שנוגעת" כשמדובר בילדה, לפחות זה מה שאני מצאתי.
ואולי באמת ננסה לעשות משהו לגמרי בלי תמונה.
עזרתם לי מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה