בבקשה אפשר לנקד? תודה

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נחת בתוך הבית
ותרנות
אחדות בין האחים
שעת סיפור לקטנטנים
דאגה ומסירות אחד לשני

במקורותינו
שמע בני מוסר אביך
אל תטוש תורת אמך
בן חכם ישמח אב
איש אימו ואביו תיראו

• הוסף לסימניות
היי, איזה קטע! יש פה גרפיקאים, מעצבים, אנשים שעובדים לפרנסתם, והם לא עושים דברים כאלו בחינם!
תתרום לקהילה, ואולי מישהו יחזיר לך בחזרה.

• הוסף לסימניות
תתפלא! אלי, שבוע שעבר מישהו (סלח לי ששכתי את שמו) עשה לי את זה בחינם תוך כמה דקות. לא בקשתי לנקד ידנית, מי שיש לו תוכנת ניקוד וזה לוקח שניות. ידני אני יכולה בעצמי, רק שיש לי בעיה עם כללי הדקדוק.

אז הנה למדת משהו חדש, בפרוג יש בחינם! (מקוה שאין בכך ניצול ומודה מאוד לעוזרים)

• הוסף לסימניות
נַחַת בְּתוֹךְ הַבַּיִת
וַתְּרָנוּת (יכול להיות שהאקדמיה המהוללה ויתרה על הדגש בת' של ותרנות, לך תדע)
אַחְדוּת בֵּין הָאַחִים
שְעַת סִפּוּר לַקְּטַנְטַנִּים
דְּאָגָה וּמְסִירוּת אֶחָד לַשֵּׁנִי הנכון לומר: זֶה לָזֶה

בִּמְקוֹרוֹתֵנוּ
שְׁמַע בְּנִי מוּסַר אָבִיךָ
אַל תִּטֹּשׁ תּוֹרַת אִמֶּךָ
בֵּן חָכָם יְשַׂמַּח אָב
אִישׁ אִמּוֹ וְאָבִיו תִּירָאוּ

אלי, גם לי עזרו חינם אין כסף כמה פעמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;408372:
סבבה, בכיף, אבל יש צורה לבקש דברים. זו לא.

גם יש צורה להגיד דברים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;408233:
היי, איזה קטע! יש פה גרפיקאים, מעצבים, אנשים שעובדים לפרנסתם, והם לא עושים דברים כאלו בחינם!
תתרום לקהילה, ואולי מישהו יחזיר לך בחזרה.
תודה לאלי על שימת הלב, ועל הטפות המוסר. שנים שאנחנו מחכים שיגיע לכאן מישהו טהור לב שיפקח על רמת התרומה לקהילה.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מרגישה "היימיש" (בבית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה