כללי בבקשה בבקשה עזרה בתמחור--

• הוסף לסימניות
מדובר על משהו שהוא שילוב של בערך 40 תמונות של נכדים- לתוך עיצוב אחד. לאו דווקא עץ , אלא כל רעיון מיוחד אחר לדוגמא בניין (???)
היא נותנת יד חופשית
קצת לחוץ בזמן.
איך הייתה מתמחרים את זה?
או לחלופין כמה זמן דבר כזה אמור לקחת,
נראה לכם יותר מ-4 שעות? קשה לי לאמוד כי אין לי כ"כ נסיון בסוג הזה ספציפית של העבודות. (שליטה בתוכנות -כן)

(ואם יש לכם רעיונות והשראות תבוא עליכם הברכה)

• הוסף לסימניות
בפרוש יכול לקחת יותר מ4 שעות ותחשבי על כך שיתכן מאד שהמשפחה תרצה שינויים (נושא רגיש...)

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שדבר כזה לוקח המון המון זמן, בלי קשר לעיצוב.
אני עשיתי כזה דבר, רק לקבל את התמונות היה סיפור, כל משפחה היתה צריכה למצוא מייל ולשלוח לי, וכן הגיע ולא הגיע וכו', וחלק מהמשפחות שלחו תמונות והייתי צריכה לסרוק כי לא היה להם מייל...
וכשזה היה מוכן כל משפחה היתה צריכה להביע את דעתה, ולכל אחד היה מה לומר וכל אחד רצה משהו אחר...
בקיצור - עבודות שעושים למשפחה זה לא הדבר הכי רווחי... לכן כדאי לך לעשות חשבון ולתת מחיר שיהיה לך רווחי בסוף.

• הוסף לסימניות
נגיד אני מסכמת איתה שאני עובדת רק מולה והיא מרכזת את כל החומר מהמשפחה שלה.
500 שח יכול להיות לי שווה?
(נראה מה היא תגיב על זה)
או שעדיף להוריד את זה ממני לגמרי...?

• הוסף לסימניות
אולי תתמחרי בשלבים: (למשל- ככה אני הייתי מתמחרת)
1. איסוף התמונות מכל המשפחה - 200 ש"ח, סריקה - 5 ש"ח לתמונה (אם היא מביאה לך הכל מסודר בתיקייה היא חוסכת לך ולעצמה את זה)
2. העיצוב עצמו - 300 ש"ח
3. תיקונים - המחיר כולל סבב תיקונים אחד, כל סבב נוסף מחירו 50 ש"ח

וכמובן כמובן כמובן שאת עובדת אך ורק מולה!
ו...
ברור שהכל כתוב בחוזה, כן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה