בבקשה הביעו את דעתכם...

• הוסף לסימניות
סרטון פרסום ללא קול..
לפרסום על מסכים במקומות ציבוריים..

https://docs.google.com/file/d/0B1gVDnfMzxNEclhoYU1iNTZxTFU/edit

הייתי שמחה לדעת בכמה הייתם מתמחרים עבודה כזאת שהנתונים הם:
הלקוח מביא רק את הכיתוב + לוגו(לא פתוח. במקרים היותר טובים PDF)
זמן עבודה יומים שלושה,
ועם מצורף תמונות כמו שכאן הוא מצולם ברמה כמו שמצורף, מה שמקשה את העבודה עד לקבלת תוצאה טובהצפה בקובץ המצורף 169178

קבצים מצורפים

• IMG-20130730-WA000.jpg
    KB 27.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מקסים!!!

בקטנה: הייתי מגבירה קצת ניגודיות בין המסך לכיתוב...

• הוסף לסימניות
מיוחד ונקי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;1068163:
ואני מתמחרת רק לפי שעה.

כמה לפי שעה?
ומה אם לקוחות שלא מוכנים לעבוד לפי שעה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chefzi;1068168:
כמה לפי שעה?
ומה אם לקוחות שלא מוכנים לעבוד לפי שעה?

ומה אם אני באה לפיצוחיה ולא מוכנה לשלם לפי גרם?
2 ברירות:
או לקנות בכל זאת.
או ללכת לחפש מי שמוכר לי לפי מחיר קבוע מראש (משהו כמו 20 אגורות בערך) לא משנה כמה מנצ'ס אני אעמיס...

• הוסף לסימניות
עבודה יפה. אנימציה דינמית ו מצד שני- לא מדי קיטשית
:)
הרקע היה יכול להתשדרג ולשדרג את כל העיצוב

• הוסף לסימניות
הסתדרת יפה עם התמונות. כל הכבוד!
נראה לי שכדאי להוסיף עוד פריטים וגם איזה שהוא סיום יותר מושך.
הצבעים חזקים ויפים, הפרפרים גם מוסיפים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
הכיתוב בסוף רץ מידי מהר- לא מספיקים לקרוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה