איפה זה לידר?נכתב ע"י חנון;1266620:כן, ולא בוער לי לקנות מהם
אני מוצאת בלידר חולצות ב-20 ש"ח ופחות
במלכי ישראל ליד בנק מזרחי טפחותנכתב ע"י יוסניו;1266626:איפה זה לידר?
בקשתי ופתחו לינכתב ע"י ניקול;1266652:תבקשו מנתיב שיפתחו מה שאפשר
הבנתי שהם פותחים את בגדי הילדים
שזה בד"כ מה שמשתלם שם
הבוקר חיפשתי משהו שהיה בפרוג, חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.נכתב ע"י ניקול;1266323:שמתי לב לתופעה מעניינת
אנשים פותחים אשכולות על דברים שבדיוק היה עליהם דיון יומיים/שבוע/חודש קודם
ויכלו לקבל תשובות אם היו עושים חיפוש פשוט וקצר, במקום שאנשים יצטרכו להסביר הכל מחדש...
(לא רוצה לתת דוגמאות , אבל בנקסט למשל זה הכי נפוץ, למרות שיש כ"כ הרבה מידע! במיוחד בקשות לקופון)
אז בבקשה, תעשו טובה לעצמכם ולנו:
לפני שאתם פותחים אשכול, תעשו חיפוש קצר
אולי תקבלו את התשובה לשאלתכם מיד?
נכתב ע"י המקצוען;1266567:עד לפני כמה שנים המונח 'אינטרנט' היה רחוק מאיתנו יותר ממרחק כדור הארץ לשמש.
.
אף אחד לא עומד עם אקדח על הרקה ומחייב אותו לעשות את זה.נכתב ע"י משבצת 2;1269432:כי מי שטרח וכתב תגובה באשכולות הקודמים אין לו כח לכתוב הכל שוב....
אז במקום שהוא יעשה ת'חיפוש עד שימצא את האשכול ההוא, שפותח האשכול יעשה את זה לפני...
לכאורה נכוןנכתב ע"י חיוכון;1270190:אף אחד לא עומד עם אקדח על הרקה ומחייב אותו לעשות את זה.
לא רוצה לא צריך.
נכתב ע"י ניקול;1270891:לכאורה נכון
אבל ישראל רחמנים בני רחמנים
רואים מישהו צריך עזרה ורוצים לעזור
אבל זה קשה ומעצבן לכתוב שוב ושוב אינפורמציה שיכלו לקבל אם היו מחפשים (בקלות) לפני כן
נכתב ע"י חנון;1270895:אם הייתי פותחת אשכול על כל "גרבס" הייתי פותחת 10 אשכולות ביום...
נכתב ע"י מוריה ח;1271879:אפשר תמיד לשים קישור למה שכתבת פעם.
או לעשות העתק הדבק משם.
לא חייבים לכתוב הכל מחדש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים