כללי בבקשה לוגו וניירת PNG

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם!
תודה,

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור צד1.png
    KB 51.9 · צפיות: 23
  • כרטיס ביקור צד 2.png
    KB 432 · צפיות: 17
  • בלנק.png
    KB 96.2 · צפיות: 19
  • מעטפה.png
    KB 73.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה!
הלוגו לא מספיק מאוחד. הוא עומד חלקים - חלקים
תנסי לגבש

• הוסף לסימניות
הוא נראה מקסים לגמרי!
אמנם לא גרפיקאי אבל קצת מבין. אולי כדאי להוריד את המילה 'עיצוב' כל כך הרב פעמים,
אפשר לקצר: עיצוב חללים
צבע
חדרי אמבטיה
חדרי שנה
סלונים
ועוד.

• הוסף לסימניות
הכל מאוד יפה!!!!!!!:):):):):):)

לדעתי התמונה בכרטיס היא קצת לא מוצלחת לסגנון (התמונה עצמה טובה אבל לסגנון שלך הוא לא מתאים, זה לא אותו קו)

בהצלחה!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הי אנחנו קרובי משפחה.. ;):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1759713:
הי אנחנו קרובי משפחה.. ;):)

יפה לך! הלוגו שלך מוצלח, ומצחיק לגלוות שאני לא הראשונה כשהשם היה מעוף אישי....

• הוסף לסימניות
הלוגו נראה לי כמו מונוגרם לחתונה, אולי זה מה שמקובל בתחום הזה, נראה לי שבדרך כל עושים משהו עם קווים יותר מופשטים.
בכרטיס ביקור במקום קו ליד כל שורה אולי יותר מתאים קישוט כלשהו.
בכללי מיוחד וברמה גבוהה.

• הוסף לסימניות
בכללי אהבתי מאד, אבל אותיות השם בלוגו נראות לי די מיותרות, גם לי זה הזכיר מונוגרם, הייתי הולכת על השרטוט האומנותי בלי אותיות השם. אולי הייתי משלב בו מעין עמוד מגולף כזה...

• הוסף לסימניות
עבודה נקיה | יוקרתית ומזמינה לקוחות.
אהבתי את הלוגו- יש בו משהו לא בנאלי.
המשיכי להקסים

• הוסף לסימניות
עבודה נקיה | יוקרתית ומזמינה לקוחות.
אהבתי את הלוגו- יש בו משהו לא בנאלי.
המשיכי להקסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה