- הוסף לסימניות
התקדם?יש למישהו מידע על רחוב השבעה הן מבחינת התחרדות וכו והן מבחינת התקדמות הפינוי בינוי(רייסדור)
התקדם?יש למישהו מידע על רחוב השבעה הן מבחינת התחרדות וכו והן מבחינת התקדמות הפינוי בינוי(רייסדור)
הנרקיס - שום התחרדות.אני צריך מידע עדכני לגבי התחרדות ברחוב הנרקיס סביבות מספר 40 עדיף מישהו מבפנים
ד ח ו ף!!!
והאם דירה בקרן היסוד 80 מטר שעברה תמ''א ויש לה ממד ומרפסת [לא סוכה] שווה 1.750.000
גם אם יש שם התחרדות, זה שכונה שהולכת לפינוי בינוי של מגדלי ענק כך שבכל מקרה לא יתפתח שם התחרדותאני צריך מידע עדכני לגבי התחרדות ברחוב הנרקיס סביבות מספר 40 עדיף מישהו מבפנים
ד ח ו ף!!!
והאם דירה בקרן היסוד 80 מטר שעברה תמ''א ויש לה ממד ומרפסת [לא סוכה] שווה 1.750.000
אני כתבתי את ההודעהבתחילת האשכול הייתה הודעה מפורטת מאוד מלפני כמה שנים,
לגבי מפת ההתחרדות של בית שמש הותיקה, כולל מחירי דירות.
מישהו יכול לכתוב הודעה מקבילה המעודכנת למצב הנוכחי?
תודה גדולה!
האם ישנם הבדלים בתוך הרחובות?אני כתבתי את ההודעה
מעדכנת כמה שינויים
מחירים-
אזור בר אילן-גני ילדים עברו לרחוב, שנה הבאה נפתח ת"ת של עטרת שלמה בשכונה, מחיר לדירה מתחיל מ 1,700 אל"ש לדירת 3 חדרים
אזור הרצל-יש בנינים שעברו תהליך של תמ"א 38 אז המחירים בהם מסתבר שזינקו, דירות ישנות מתחילות ב 1,400 אל"ש
אזור בן אליעזר-יש גם הליך מואץ של פינוי בינוי, הקהילה החרדית שם קיבלה הקצאה לבית כנסת במקום, מחירים מתחיל מ 1,400 אל"ש
כמובן שבכל הקהילות יש התחרדות נוספת ומואצת, וכמות המשפחות החרדיות גדלה כל הזמן
המחירים הם בהערכה
הרצל - בודאי יש הבדל בין תחילה וסוף.האם ישנם הבדלים בתוך הרחובות?
האם יש הבדל בין תחילת הרצל לסוף הרצל?
תחילת בן אליעזר לסוף בן אליעזר?
תודה!
מתכנן אכן לנסוע,הרצל - בודאי יש הבדל בין תחילה וסוף.
המלצתי: אל תסמוך על אף אחד, סע ותבדוק בעיניים.
מקפיץ.מתכנן אכן לנסוע,
אולם אני זקוק להכוונה ראשונית היכן להתמקד.
חבל שאבזבז יום שלם של חיפוש אחר כמה חרדים לרפואה בינות להמוני אתיופים רק כדי לגלות שפשוט היה עלי ללכת לרחוב מקביל..
אני נמצא בתחילת תהליך הבירור על המקום, עדיין לא מכיר את השטח כלל, ולכן כל פיסת מידע שתכוון אותי (אופי קהילות, מיקומים, מחירים וכו') תחסוך לי הרבה ותעזור לי מאוד.
הקהילה קיבלה היתר בתנאים לבניית הבית כנסת אחרי קבלת ההקצאה! אגב עכשיו נזכר שכן להתנגד... שיערב לו...לא מדוייק בכללל אנחנו מכרנו עכשיו דירה בבן אליעזר המחירים שם הם ממש לא מתחילים מליון 400 אין דירות פחות ממליון 600 וזה נחשב ממממש זול אני מדבר על 3 חדרים
הנורמה היום זה מליון 650 עד 750 לשלושה חדרים וללאלרבעה זה מאה חמישים מאתיים אלף יותר מחינת האוכלסיה בבן אליעזר יש קצת הבדל בין הבנינים הגבוהים של שמונה קומות לבין הבנינים הנמוכים גם מבחינת צורת הדירות ....
לדעתי זה מקום שיש לו עתיד טוב להתפתח יש כאן קהילה גדולה של חמישים משפחות חרדיות האוכלוסיה היא רוסים ואתיופיים מעורבבב
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים