דרוש מידע בבקשה, מי יכולה לעזור לי עם הפאה שלי?

• הוסף לסימניות
אני ממש אשמח לקישור
וגם אשמח לשמוע ממך אם היתה לך בעיה עם הפאה ולכן הזמנת
או שמלכתחילה אין לך סרט החלקה ורצית
קישור לסרט סיליקון לא ניסיתי אבל הרבה משתמשות ממליצות

• הוסף לסימניות
אולי הפאה פשוט גדולה עליך מעט ולכן הפאה עדין בורחת לך אחורה למרות הסרט קטיפה
בעיקרון אם זה בגודל שלך זה לא אמור לברוח בכלל
אולי את צריכה לבקש מהפאנית להקטין מעט בגומיות או ברכות כדי שההיקף של הפאה יקטן קצת ואז הפאה לא תברח,
גם אם היא קצת קטנה זה יחליק אחורה.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאם עושים השטחה מקדימה שזה להוריד שיער שהיה דק אז הטרסים לא יפריעו לפאה לשבת טוב על הראש כי לפעמים הטרסים שבולטים גורמים לפאה לא לשבת טוב על הראש

• הוסף לסימניות
גם לי יש את אותה בעיה.הפאנית הקטינה לי את הההקף של הפאה אך לצערי לא עזר רק החמיר מה שכן עוזר זה לקצר את הקוקו ככל האפשר אבל.חלקית.אשמח אם תמצאי פתרון תשתפי

סורי על ההצעה, אבל יש קטע שאם תעשי קוקס קטן הכי נמוך וצמוד לצוואר זה תופס את הפאה שלא תזוז!
@רוצה לעוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה