עזרה בבקשה תעזרו לי בעניין טכני (אקסל ולא רק)

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ אקסל, עם שמות של אנשים לפי מפגשים.
יש כעשרים מפגשים בכל מפגש כחמישים אנשים.
אנשים יכולים להשתתף בהרבה מפגשים. זאת אומרת שיכול להיות ש'משה' השתתף בחמישה מפגשים ולעומתו 'לוי' בחמש עשרה.
אני צריכה לסדר בטבלה את האנשים ולסמן לכל אחד בכמה מפגשים השתתף.
יש דרך כזאת חוץ מפשוט לספור אחד אחד בכל פעם שאני רואה 'משה' במסך? זו דרך שלוקחת שעות וימים
אודה לעזרה

• הוסף לסימניות
כדאי לשאול באשכול היעודי לשאלות אקסל

• הוסף לסימניות
אנשים יכולים להשתתף בהרבה מפגשים. זאת אומרת שיכול להיות ש'משה' השתתף בחמישה מפגשים ולעומתו 'לוי' בחמש עשרה.
יש דרך כזאת חוץ מפשוט לספור אחד אחד בכל פעם שאני רואה 'משה' במסך? זו דרך שלוקחת שעות וימים
אודה לעזרה
יש בהחלט
אני יחפש הדרכה של זה

• הוסף לסימניות
אודה לעזרה
פונקציית SUMIF

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון, הפתרון הקל הוא - יצירת PivotTable
לאחר בחירת כל הנתונים (חובה כותרת לכל עמודה)
הוספה > PivotTable > אישור
בחלון שנפתח, יש לגרור -
שדה של שם העובד לחלונית של שורות
שדה של שם המפגש לחלונית ערכים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אודה לעזרה
ניתן לפנות למייל: מיכל דוד ‫‎<michaleso-שטרודל-gmail.com>‎‬

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה