דרוש מידע בבקשה תעזרו לי למצוא! מישהי שיכולה ללמד ילדה רכיבה על סקטים, בנוף הגליל

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מישהי בנוף הגליל
שיכולה ללמד ילדה בת 6 וחצי לרכב על גלגיליות
אין לי מושג איך למצוא כזה דבר... וללמוד לבד היא קצת התייאשה כבר...
ממש חבל לי לוותר
אם למישהו יש מידע אני אשמח ממש
תודה!

• הוסף לסימניות
את צריכה למצוא שכנה, ילדה בת 10 +
היא תוכל להתחבר וללמד אותה
פשוט תרדי איתה לגינה,
תחפשו ילדה שנוסעת היטב ותבקשו יפה
תקבלו אישור מההורים שלה + תצ'פרו אותה כמובן...

• הוסף לסימניות
את צריכה למצוא שכנה, ילדה בת 10 +
היא תוכל להתחבר וללמד אותה
פשוט תרדי איתה לגינה,
תחפשו ילדה שנוסעת היטב ותבקשו יפה
תקבלו אישור מההורים שלה + תצ'פרו אותה כמובן...
אני חושבת שהיא צריכה משהו יותר מקצועי, שתצליח להבין את הטכניקה של הרכיבה ואיך לעשות את זה נכון
כי גם אני ניסיתי להסביר לה ולא הלך לי...
אני צריכה מישהי שיש לה גישה לעניין הזה והיא טובה בללמד...
אבל טוב, אם לא נמצא משהו כזה אולי ילדה מהשכונה זו גם אופציה...

• הוסף לסימניות
שאני אבין
היא התיאשה, ולך חבל לותר?
למה? מה דחוף כל כך?
מה קורה לילדה שלא יודעת לרכב על גלגיליות?

כותבת כילדה שלא ידעה מעולם לקפוץ בחבל ובגומי ולשחק בכדור, כנראה עקב צילינדר גבוה שגילו לי מאוחר מדי, וזה דווקא השפיע מאוד על מצבי החברתי ועל הדימוי העצמי שלי, בהחלט חשוב שילדה תדע לשחק במשהו שכל הילדות שסביבה משחקות
אבל לא ראיתי שכל הילדות בשכונה שלי נוסעות על סקטים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה