בקשה בבקשה תתחשבו עם השואבי אבק - זה נשמע כמו אזעקות..

• הוסף לסימניות
נשמע מוזר
אבל ישבתי בבית ונפל לי הלב ברמות בהישמע ממש כמו 'מלא אזעקות' מרחוק..
אחר בירור קצר ב'צופר' הצלחתי להבין באופן וודאי שזה רק השואבי אבק מהאזור..
יש פיתרון? אולי לא תעשו בעוצמה הכי גבוהה אם לא חייבים? או אם הרעש דומה ממש לאזעקה מרוחקת?..

• הוסף לסימניות
מסביר את הטלפון שקיבלתי הבוקר מאימי מורתי אם שמעתי אזעקה. זה היה נראה לה אזעקה בשכונה אחרת. :)

• הוסף לסימניות
מסביר את הטלפון שקיבלתי הבוקר מאימי מורתי אם שמעתי אזעקה. זה היה נראה לה אזעקה בשכונה אחרת. :)
אולי עצם המודעות לתופעה כבר ירגיע את השומעים..

השאלה אם יש פיתרון לזה מצד השואבים?

• הוסף לסימניות
אני חושב שכדאי שיפסיקו עם האופנועים . ויפסיקו עם המטוסים. ויפסיקו עם המכונות כביסה...
לפעמים לא הכל פתיר למרבה הצער.

• הוסף לסימניות
נשמע מוזר
אבל ישבתי בבית ונפל לי הלב ברמות בהישמע ממש כמו 'מלא אזעקות' מרחוק..
אחר בירור קצר ב'צופר' הצלחתי להבין באופן וודאי שזה רק השואבי אבק מהאזור..
יש פיתרון? אולי לא תעשו בעוצמה הכי גבוהה אם לא חייבים? או אם הרעש דומה ממש לאזעקה מרוחקת?..
הייתי יותר משמחה אם היה שואב אבק בלי רעש
בעיקר בשביל עצמי :oops:

חבל שאין לזה משתיק קול...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה