בגדי ארועים לילדות

• הוסף לסימניות
מחפשת המלצות לחניות של בגדי ארועים לילדות בב"ב
עדיף עם שעות פתיחה או טלפון
תודה

• הוסף לסימניות
חברה שלי קנתה השבוע בביבוש שמלות מהממות..
רבי עקיבא 114
03-6161545
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
יפצ'וק, אנג'לס, תות קידס, קידסטייל, נקסט קידס ויש עוד 2 חנויות חדשות יחסית שאני לא זוכרת איך קוראים להן, אחת ברחוב ירושלים ממש כשיורדים מרבי עקיבא נראה לי, והשנייה באיזור גן וורשא אם אני לא טועה.
בדאון טאון לפעמים יש מציאות והמחירים שם יותר טובים (פעם קניתי משם ממש שמלות שושבינה ב-175 ש"ח).

דרך אגב, הגיע לאוזניי שמועה שיש עכשיו סיילים מטורפים בבני ברק, אז כדאי למהר ולקוות שנשארו מידות...

• הוסף לסימניות
Kids Mode כהנמן 64ב' (ראדזימין 8) יש עכשיו סייל 50% + 20% - בגדים מהממים!!

• הוסף לסימניות
יפצ'וק, אנג'לס, תות קידס, קידסטייל, נקסט קידס

איפה ממוקמות החניות האלו?

• הוסף לסימניות
יפצ'וק ואנג'לס על רבי עקיבא, מול מה שהיה פעם המשביר (איזור דובק).
נקסט קידס ברחוב ירושלים, כשאת על רבי עקיבא את צריכה לרדת בירידה והחנות נמצאת מצד שמאל.
תות קידס וקידס סטייל נמצאות בפסג'ים ברחובות קטנים שיוצאים מרחוב רבי עקיבא, אבל רואים אותם מהרחוב - לא ממש זוכרת איפה הם ממוקמים רק יודעת שיותר לכיוון פינת הזול ופחות לכיוון דובק ושתיהן מרחובות שיוצאים מהצד של גן ורשא (מקווה שהבנת את ההסבר המעורפל - אחרי הכל אני לא בני ברקית :)).

באופן אישי אני הולכת ברבי עקיבא במדרכה של גן ורשא, מתחילה בדובק עם החנויות יפצ'וק ואנג'לס והולכת עד פינת הזול - על הדרך נמצאות כל החנויות האלה...

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המושקעת!!!

• הוסף לסימניות
משהו יודע מה רלוונטי להיום מכל הנ"ל,
ואלי יש לכם עוד מה להציע.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה