בגדי ארועים לילדים (או ליתר דיוק לילדות)

• הוסף לסימניות
שאלה לי:
אני תרה אחר בגדים לחתונה קרובה עבור 2 בנות בגילאי שלוש וחצי (אם כי היא די קטנה פיזית) ושנה וחצי.
מיותר לציין שאשמח שהבגדים יהיו זהים...
מישהי יודעת האם ניתן להשיג דברים כאלו באזור המרכז להשכרה? או לחלופין היכן ניתן לקנות ( בלי לקחת משכנתא)?
תודה לעונות!

• הוסף לסימניות
יש אחת בשם כהן בנתיבות המשפט, קרית ספר.
היא תופרת סטים לכל הגילאים במחיר ממש מצחיק : 60 ש"ח לשמלה! (היא גם לא מרשה לכבס... כך שאין לך עלויות נוספות)
מצטערת, אבל המספר שלה אבד לי יחד עם הפלאפון ששבק חיים.. אולי יש כאן משהי שיש לה את המספר. שווה לך לנסות!

• הוסף לסימניות
הגמ"ח של משפחת שרון, יש שם סטים מהממים.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הפרטים של משפחת שרון ליצירת קשר למי שיודע/ת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;796098:
יש אחת בשם כהן בנתיבות המשפט, קרית ספר.
היא תופרת סטים לכל הגילאים במחיר ממש מצחיק : 60 ש"ח לשמלה! (היא גם לא מרשה לכבס... כך שאין לך עלויות נוספות)
מצטערת, אבל המספר שלה אבד לי יחד עם הפלאפון ששבק חיים.. אולי יש כאן משהי שיש לה את המספר. שווה לך לנסות!
גם לנעורת?
אני מחפשת בשביל מישהי בגדים לחתונה,
מדובר באמא עם 4 בנות מידות 36/38.
אם למישהי ידוע על גמ"ח לנערות אשמח לשמוע.
הן מחפשות גמ"ח לא השכרה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;918719:
גם לנעורת?
אני מחפשת בשביל מישהי בגדים לחתונה,
מדובר באמא עם 4 בנות מידות 36/38.
אם למישהי ידוע על גמ"ח לנערות אשמח לשמוע.
הן מחפשות גמ"ח לא השכרה...

באיזה עיר??
אם מתאים בירושלים יש את של רייכמן בשערי חסד אם את רוצה עוד פרטים אכתוב לך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;918734:
באיזה עיר??
אם מתאים בירושלים יש את של רייכמן בשערי חסד אם את רוצה עוד פרטים אכתוב לך...
תודה, הבעיה שרייכמן יש להם שעתיים בלבד והיא עושה חשבון של נסיעה מב"ב ל5 אנשים ולא יהיה כלום חבל על הכסף :(

היא בבני ברק.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהרבה באים מחוץ לעיר ולא ידעתי שזה רק שעתיים, אולי זה כך היום, אבל אני יודעת שיש שם דברים מאוד' מיוחדים ושווה המאמץ...
בכל אופן, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת,
אשמח אם תכתבו פרטים מלאים: טלפונים ולמי זה מיועד וסגנון כי שם לבד לא אומר כלום
תודה רבה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה