עזרה בגדי הקיץ מתכווצים בכביסה

• הוסף לסימניות
מצטרפת..
קניתי את החולצה הזו ואחרי כביסה ראשונה הכפתורים החומים הורידו צבע על החולצה, ליד כל כפתור יש כתם חום גדול... (לקח לי זמן לקלוט שזה הכפתורים אבל זה ברור לי) לפני שאני חוזרת לחנות כדי לשמוע שאני הראשונה שמתלוננת.... קרה למשהי?
זה ילד אמיתי, או בובה? נראה מקטלוג...

• הוסף לסימניות
הורדתי את התמונה מהאתר... :)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
קניתי לבת שלי(בת 5) שמלה בבננה,
שילמתי מחיר הוגן לגמרי...(250...)

לפני שאני באה לכבס אני רואה שכתוב על התוית 'ניקוי יבש בלבד'
אלמלא הייתי חושדת בבד בחנות, הייתי מיד בודקת מה רשום בהוראות, אבל הבד היה נראה בד לא בעייתי(רק שהוא עם נצנץ)
וכמובן שלא הייתי קונה.
כי המחיר של השמלה +כל פעם ניקוי יבש
אז אני צריכה למשכן משהו...

השאלה שלי אם כדאי לנסות כביסה ביד או שאני יכולה להרוס את השמלה?

• הוסף לסימניות
גם לי התכווצה שמלה מקידישיק לאחר כביסה רגילה
ולא מכסה את הברך

• הוסף לסימניות
קניתי שמלות בקידי שיק שהתכווצו
אבל מראש לקחתי מידה גדולה יותר
המוכרת אמרה לי שהבדים מתכווצים
כיבסנו פעם ראשונה לפני לבישה
ולבשנו התאים בול,
וכמו שכתבו כאן לא רק טריקו מתכווץ, הבדים העשויים כותנה מתכווצים.

לגבי מי שקנתה את הבגד מ'בננה' תלוי מה הרכב הבד לכאורה אין בעיה לכבס במכונת כביסה
0-30 מעלות וסחיטה הכי נמוכה שיש
הם רושמים ניקוי יבש בשביל לבטח את עצמם

• הוסף לסימניות
עדיף כביסה קרה ליתר בטחון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה