בגדי ים צנועים

• הוסף לסימניות
שלום בנות,

איפה אפשר להשיג בירושלים בגדי ים צנועים??

אודה על כל עזרה...

• הוסף לסימניות
בזאר שטראוס

• הוסף לסימניות
יש חנות בבית וגן אבל ממש יקרה.
בעקרון הכי יפים וזולים זה הבגדי ים של שרייבר קונים אותם יותר בבאזרים אז אולי (אני ממש לא בטוחה) יש את זה בבזאר אליצור

• הוסף לסימניות
יש בבאזר שטראוס חצאית וחולצה (בחצאית יש מכנס כך שכשזה עולה לא רואים כלום). יש לי כזה ואני נוסעת איתו לים וחוזרת, זה מתייבש בשניות ונראה כמו בגד רגיל, אף אחד לא חולם שזה בגד ים.

• הוסף לסימניות
בבית וגן ברח' עוזיאל
אני גם זוכרת שראיתי בתחילת קינג ג'ורג' קרוב לרכבת

• הוסף לסימניות
עזרה ואחווה

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, מצטרפת גם,
אפשר מס' טלפון של המכירה מבית וגן? את השם שלהם? ובערך טווח המחירים?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
במעין שטוב יש מצוינים.

• הוסף לסימניות
יש ברב שפע - כובעי רחל
בגדי ים מהממים
סביבות 250-350 ש"ח

• הוסף לסימניות
D&Y בקניון רמות יותר פשוטים

אמרו לי אזור 120-30 שח

אהיה שם אחה"צ לוודא חח

• הוסף לסימניות
ההוא בחוב עוזיאל יש כמה סניפים בירושלים

גם ברמות ב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoffy;2206671:
סליחה על ההקפצה, מצטרפת גם,
אפשר מס' טלפון של המכירה מבית וגן? את השם שלהם? ובערך טווח המחירים?

תודה רבה

מספר טלפון של המכירה בבית וגן: 0546332204 זה המשווק הראשי יש נקודות מכירה בירושלים, בני ברק, קרית ספר, אלעד ועוד
יש להם מבחר ענק ומדהים! יקר אבל לדעתי איכותי ושווה
האתר שלהם:WWW.SEASECRET.BIZ

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לקנות היום בגד ים צנוע לנשים באזור נתניה / כפר סבא/ חדרה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה