דרוש מידע בגדי שבת לנשים בני ברק / ירושלים / בית שמש בסגנון קלאסי אופנתי

• הוסף לסימניות
לאחר כמה סיבובים בחנויות הרגילות והמוכרות: מלי, ג'וני, בננה, מכף רגל וכו'

וללא תוצאות...

אשמח לשמוע על חנויות או מכירות בהם ניתן להשיג בגדים לנערות ונשים בקו צעיר ואופנתי קלאסי.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכנסתי לכתוב תמרי ורואה שהקדימו אותי. לא הייתי באופן אישי אבל ראיתי כמה שקנו שם- נשמע מה שאת מחפשת. ידוע לי שמלבד תמרי בבי"ש יש גם תמרי עודפים בביתר. (דווקא שם הייתי לפני שנים, אבל לא ממש זוכרת)

• הוסף לסימניות
תודה רבה, תמרי זה סגנון מכף רגל ומלי שיותר ליום יום או שיש לה גם אלגנטי יותר?
מה הכתובת בבית שמש?

ואשמח לשמוע עוד חנויות. (להוציא את: ג'וני, מכף רגל, גלרי, מקימי, בננה (מה קרה להם העונה שאין סחורה?), רייצ'ל, פולקה דוט, מלי, מילה)

• הוסף לסימניות
בלינק

• הוסף לסימניות
blew, ג׳וליה, ליטל פרינסס הכל ממוקם באזור רב שפע

• הוסף לסימניות
הלכתי לבדוק בכל הנ"ל, ללא תוצאות
האם יש מכירות בבתים ששווה ללכת? קצת יותר אלגנטי מהחנויות הנזכרות פה אבל לא כבד מידי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה