דרוש מידע בגד חדש שנופל ממנו נצנצים

• הוסף לסימניות
ברמה שזה משאיר עקבות בכל מקום בבית....
האם לדעתכן זה נורמלי?
הייתי אמורה לראות את זה בקנייה?

• הוסף לסימניות
זה בהחלט נורמלי ותקין עד גבול מסוים.
אחרי כמה כביסות זה יפסיק.

• הוסף לסימניות
תכבסי עם פרסיל ג'ל ובלי מרכך

• הוסף לסימניות
היה לנו בעבר,
סיוט ארוך
אבל משתלם.

• הוסף לסימניות
איפה קנית את הבגד ???
יש חנות מסויימת בירושלים שיש להם סדרות של בגדים כאלה, וזה לא נגמר גם אחרי עשר כביסות...

• הוסף לסימניות
היה לי כזה בגד שקניתי במכירה כך שלא היה למי לבוא
כל לבישה שלו גם לאחר כביסות , כל הילדים בבית כולל ראש התינוק, הספה וכו הכל נצנצים
זרקתי לפח

• הוסף לסימניות
ברמה שזה משאיר עקבות בכל מקום בבית....
האם לדעתכן זה נורמלי?
הייתי אמורה לראות את זה בקנייה?
הכי חשוב, לכבס תמיד בנפרד! עד שיגמרו הנצנצים.....(אם בכלל)
אחרת יהיה לגברים מאוד לא נעים ללכת לביה"כ עם נצנצים על המכנסיים..

• הוסף לסימניות
גם לי יש בגד עם מלא נצנצים
לדעתי לא משתלם בכלל, כל הזמן רוצה להעיף כבר את הבגד. בינתיים עוד לא מסוגלת, בגד יקר
ולא משנה כמה כביסות הכי ארוכות כיבסתי זה לא עוזר.

• הוסף לסימניות
במילה אחת:
מעצבן!

מנסיון
לא נורמלי
ואיך אפשר לראות מראש???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה