דרוש מידע בגד לתינוק חברת HOPSCOTCH

• הוסף לסימניות
מחפשת אוברול כמו בתמונה (חום עם סרט ירוק) מידה 24/18 חודש.
להשלמת סט, חשוב לי מאד מאד...
אם מישהי יודעת איפה היה לקנות את הדגם הזה שנה שעברה וניתן עדיין להשיג או שיש למישהי למסור/ למכור כזה בגד במצב טוב.
תודה רבה

קבצים מצורפים

• אוברול חום ירוק.pdf
    4.1 MB · צפיות: 118
  • הוסף לסימניות
חתכתי את הפנים של התינוק מהתמונה
מקווה שעכשיו זה כשר...

קבצים מצורפים

• אוברול חום ירוק2.pdf
    KB 198.6 · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
מחפשת אוברול כמו בתמונה (חום עם סרט ירוק) מידה 24/18 חודש.
להשלמת סט, חשוב לי מאד מאד...
אם מישהי יודעת איפה היה לקנות את הדגם הזה שנה שעברה וניתן עדיין להשיג או שיש למישהי למסור/ למכור כזה בגד במצב טוב.
תודה רבה
יש לי 24 חדש, תכננתי להשתמש.
אם תרצו לקנות במחיר שעלה לי, אשקול (לדעתי משהו כמו 130 שח ב 50% הנחה)

• הוסף לסימניות
מצורף צילום מסך

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2023-08-24 133132.png
    צילום מסך 2023-08-24 133132.png
    KB 519.4 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
נכנסתי לאתר
מעניין אותי לדעת
1.האם הם עושים משלוחים לארץ
והתשלום אני רואה עם רופי ההודי, האם יש דרך לשנות לשקלים?
2.מה איכות הבגדים
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה