התייעצות בגד מתחת לשמלה של ילדונת בת 2

• הוסף לסימניות
יש לי שמלה לבת שלי בת 2.5 וזה ממש ממש קצר-שכל תזוזה רואים את הטיטול.
אני מחפשת לקנות תחתון בצבע כחול או שמנת.
או אם יש למישהי רעיון איך אני יכולה לצבוע תחתון לבן בצבעים הנ"ל.
דחוף דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
למה שלא תשימי לה בגד גוף עם תקתקים למטה עם שרוול גופיה או קצר?

ויש מקומות שאפשר לקנות כיסוי לטיטול. אני קניתי פעם בלה בינגו בבני ברק אבל בצבע לבן.

• הוסף לסימניות
בשקידישיק היה בקיץ בלבן,
אבלל אני תמיד שמה גופיה עם תיקתקים..
ויש לי בגד שקניתי לקטנה לשנה הבאה חום שמנת- שהגיע עם תחתון לבן---

• הוסף לסימניות
למה שלא תשימי לה בגד גוף עם תקתקים למטה עם שרוול גופיה או קצר?

ויש מקומות שאפשר לקנות כיסוי לטיטול. אני קניתי פעם בלה בינגו בבני ברק אבל בצבע לבן.
אני מעדיפה משהו יפה יש לי תחתון לבן שמאחורה יש תחרה אבל אני רוצה שמנת או כחול

• הוסף לסימניות
טבילה של בגד לבן בתה צובע לצבע שמנת,

• הוסף לסימניות
הזוי קצת, אבל אפשר לטבול במים עם קרפ כחול, והבד תופס את הצבע.
עד כמה שידוע לי לא יורד בכביסה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש צבעים לבדים שאפשר לקנות ולצבוע את הבגד
כמו זה למשל-

• הוסף לסימניות
אם לא דחוף לך ברששת בטוח תמצאי. בשלוף יצא לי פה קישור לשיין. הבנתי שלא קונים משם אבל בטח תמצאי בעליאקספרסס...
אני מוצאת עוד הרבה אבל זה לא רלוונטי לקנות שם כרגע אז חפשי את המומחיות לעלי אקספרסס.

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג תחתון תחרה לתינוקות?
בירושלים
שכחתי להזמין מאלי וכבר אין זמן עד האירוע אז לא לתת לי לינקים
תודה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה