בדוק דואר מחשבונות אחרים- בג'ימייל

• הוסף לסימניות
ברצוני שכל המיילים שמגיעים לתיבת האאוטלוק (בסיומות barak.net.il) יגיעו לתיבת הגימייל שלי.
אני מנסה להגדיר בדוק דואר מחשבונות אחרים- ולא מצליחה.
כתבתי את פרטי החשבון (כתובת + סיסמא) וזה מה שכותב לי:
השרת לא סיפק גישת POP3 עבור שם המשתמש והסיסמה שסופקו.

אפשר עזרה, מה אני אמורה לעשות?
באפשרות 'שלח דואר כ'- כן הצלחתי להגדיר את החשבון הנוסף.

• הוסף לסימניות
לא בדקתי את זה ספציפית
אבל למשל וואלה כיום לא מאפשרים את הפעולה הזו.
למרות שפעם זה היה חלק...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1422662:
לא בדקתי את זה ספציפית
אבל למשל וואלה כיום לא מאפשרים את הפעולה הזו.
למרות שפעם זה היה חלק...

לא רלוונטי, הוא מבקש שההודעות שמגיעות לאוטלוק שיעברו לג'יימל, כלומר POP3 כן מאופשר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HUBHCBH;1422997:
לא רלוונטי, הוא מבקש שההודעות שמגיעות לאוטלוק שיעברו לג'יימל, כלומר POP3 כן מאופשר.

ועוד איך רלוונטי...
תנסה להעביר מוואלה ותראה שזה לא נתמך, יכול להיות שגם הספק מיילים שלו לא מאפשר ובצדק...

• הוסף לסימניות
אולי מישהוא יכול לעזור? די דחוף לי!

• הוסף לסימניות
באאוטלוק זה לא קשור לספק.
רצו"ב הדרכה לביצוע פעולה באאוטלוק 2007 סיימתי את ההקלטה לפני רישום הכתובת אליה תועבר ההודעה, משם זה פשוט מאוד. לאחר הביצוע צריך להפעיל כללים וזהו.

קבצים מצורפים

• Record_2014_11_10_13_21_55_317.avi
    1.9 MB · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1423468:
באאוטלוק זה לא קשור לספק.
רצו"ב הדרכה לביצוע פעולה באאוטלוק 2007 סיימתי את ההקלטה לפני רישום הכתובת אליה תועבר ההודעה, משם זה פשוט מאוד. לאחר הביצוע צריך להפעיל כללים וזהו.
תודה רבה על הפירוט.
אך יש לי אאוטלוק 2003. ושם אין לי כותרת התחל מכלל ריק.
מה אעשה?
ושוב, תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
כבר המון זמן שלא נגעתי ב2003
אם אני זוכר טוב, יש שם אותו דבר בתצורה אחרת קצת, רק צריך לחפש אותו.

• הוסף לסימניות
חברת ברק נקנתה מזמן עי 013 אולי הגדרות השרתים שלך לא נכונות ?
תבדקי בהגדרות חשבון באאוטלוק מה מוגדר כשרת POP בדיוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1425989:
חברת ברק נקנתה מזמן עי 013 אולי הגדרות השרתים שלך לא נכונות ?
תבדקי בהגדרות חשבון באאוטלוק מה מוגדר כשרת POP בדיוק.
תודה רבה על המידע,
אכן הייתי צריכה לשנות במקום ברק- 013. הצלחתי!
אלפי תודות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה