בדחיפות! דרושה מצגת

• הוסף לסימניות
מחפשת לשכור מצגת על הרבנית מרגלית יוסף ע"ה. עדיפות למצגת שמשלבת את הרבנית והרב זצ"ל כאחד.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהסיבה לחוסר ההענות,
הוא - שכנראה את מחפשת לשכור, לא להשכיר.
מילה בסלע... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sem;1101639:
אני חושבת שהסיבה לחוסר ההענות,
הוא - שכנראה את מחפשת לשכור, לא להשכיר.
מילה בסלע... :)

ואני חושבת שלא... כבר בקשתי בעבר וחוסר ההיענות חזר על עצמו בכל הנוסחאות...

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לנסות להשיג אצל המשפחה? או שהם ידעו לכוון אותך למי יש.

• הוסף לסימניות
חוסר היענות? אם למישהי היה אני מאמינה שהיא היתה רודפת אחריך בעצמה...

• הוסף לסימניות
למעיין החינוך התורני יש מצגת שנקראת 'נאת מדבר' תנסי להשיג אותה במרפ"ד בבני ברק
הם הפיקו את זה לתוכנית השנתית שהיתה 'חוליה בשרשרת'

• הוסף לסימניות
סתם, אגב, מילה בסלע- איזו מילה ואיפה הסלע?
מי מחפש מצגות? הולכים ומפיקים בעצמך ואז משכירים.

אני כשלעצמי הייתי מפיקה כזה דבר אבל לדעתי צריך להיות מבפנים כדי להכיר את הניואנסים ולכתוב משהו מספיק אמין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1102004:
סתם, אגב, מילה בסלע- איזו מילה ואיפה הסלע?
מי מחפש מצגות? הולכים ומפיקים בעצמך ואז משכירים.

אני כשלעצמי הייתי מפיקה כזה דבר אבל לדעתי צריך להיות מבפנים כדי להכיר את הניואנסים ולכתוב משהו מספיק אמין.

אולי תרדו ממני?... המייל שלי והתיבה של הודעות פרטיות התמלאו בקצב מוגבר ביומיים האחרונים, ובפי כולם טענה זהה.

אני מורה, רבותי, אין לי זמן להפקות!...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה