עזרה בדחיפות מי יודע איך בודקים מהירות קשר לרוח?

• הוסף לסימניות
בליל שישי היו רוחות חזקות כאן ומעוצמת הרוח עפה לי הדוד והקולטים, לפי ביטוח המשכנתא שלי כתוב רק אם זה מעל מהירות קשר של 30, השאלה איך בודקים מהירות קשר בדיעבד בעירי.
אשמח למישהו שיוכל לעזור לי בענין.

• הוסף לסימניות
יש מאגרי מידע באתר השמ"ט.
לא יודע איך מושכים משם את הנתונים. תנסה לחפור שם, ואולי תנסה ליצור איתם קשר ולשאול.

• הוסף לסימניות
תנסה בפורום ירושמיים אולי הוא יוכל לעזור לך.

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחפור קצת באתר השמ"ט ובירושלים לא נראה שהיה,
באיזה איזור זה היה?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם וואה איזה אנשים טובים.
אני צריך בחיפה בליל שיש בין 3 ל4 לפנות בוקר.

• הוסף לסימניות
עשיתי כעת חיפוש באתר של השמ"ט מהירות הרוח היתה פחות משלושים קשר
אבל יש נתון שנקרא מהירות המשב העליון והיא היתה בחלק מהזמן מעל 30 קשר
לא יודע מה זה אומר והאם זה עוזר לך
בהצלחה
אפשר לחפש בקישור הזה

• הוסף לסימניות
משב עליון מבטא את מהירות הרוח הרגעית המרבית. ז"א המהירות המקסימלית ב- 10 דקות אלו.
מצורף צילום מסך מהאתר של השמ"ט, המהירות לפי קשרים

1615727964419.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה