דרוש מידע בדחיפות, קרש גיהוץ כתר שנופל- מישהו יכול לצלם לי את המנגנון תקין??

• הוסף לסימניות
בעקבות משקל כבד (שק תפוחי אדמה של פסח) - הקרש קרס ולא מבין את המנגנון לתקן, אם מישהו יכול לצלם מאצלו מאד מאד יעזור לי, לכבוד שב"ק כמובן.
תודה

• הוסף לסימניות
כנראה אין כל כך תקוה לתקן לשבת הזו, יה"ר לשבת אחרת, בכל אופן אם מישהו יוכל לשלוח צילום יעזור לי מאד.

• הוסף לסימניות
תפתח את הפלסטיקים של הקרש בשבילי להגיע למנגנון
תקפל את הרגליים של הקרש
תלחץ על הלחצן של הפתיחה והסגירה של הקרש ותכניס לשום את הברזל שנפל
את הצד השני של הברזל תחזיק בתוך המסילה של הקרש צמוד לדפנות ולאט לאט תכניס את הרגליים לתוך החור של המוט ברזל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
20220418_232922.jpgפעם צילמתי למישהו20220418_232920.jpg

• הוסף לסימניות
תפתח את הפלסטיקים של הקרש בשבילי להגיע למנגנון
תקפל את הרגליים של הקרש
תלחץ על הלחצן של הפתיחה והסגירה של הקרש ותכניס לשום את הברזל שנפל
את הצד השני של הברזל תחזיק בתוך המסילה של הקרש צמוד לדפנות ולאט לאט תכניס את הרגליים לתוך החור של המוט ברזל
בהצלחה
תודה, מאד עזר לי להבין מקווה שאצליח בתיקון.
@ch1477 תודה ענקית תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים עאכ"כ שתי תמונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה