כללי בדחיפות - תמונות משאטר סטוק - לקניה עוד הלילה

• הוסף לסימניות
ערב טוב!
אני צריכה להגיש עבודה עוד הערב
ובשבילה אני צריכה את התמונה המצורפת - משאטר סטוק -
זה המספר של התמונה:
stock-photo-pesah-celebration-concept-jewish-passover-holiday-traditional-book-with-text-in-hebrew-passover-606028013
אשמח לקנות אותה דרך מישהו
תודה רבה
פסח.jpg

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לשלם לך?

• הוסף לסימניות
אולי תסבירו לי קצת איך עובד כל הסיפור הזה? לקנות דרך מישהו שיש לו מנוי?
זה אומר בעצם ש :כבוד 'מדע הפקות' שילם על התמונה?ומה עכשיו לגבי רשיון שימוש. מסחרי ?פרטי? מותר לו להעביר למי שרוצה?

• הוסף לסימניות
ל"קוי דמיון" התשובה כך: באופן עקרוני אין על זה שליטה... אך הם לוקחים בחשבון שבגלל ששלמת כסף על התמונה אתה לא תעביר אותה בחינם, ולחפש מישהו שיקנה כבר מתחיל להיות מסובך... לתמונות אין רשיון... ניתן להפיצם ולעשות בהם שימוש כל עוד ולא מדובר בשימוש מסחרי רציני ואינטנסיבי שעלול לפגוע ברווחי החברה...

• הוסף לסימניות
סורי לומר אבל אני לפעמים רואה אתרים שמשתמשים שם בתמונות של שאטרסטוק אז יאלה מה אכפת לי לקחת משם? אני עושה 'שמור תמונה בשם' ושומרת אצלי במאגר תמונות כי אין על זה כיתוב "sutterstock" אז למה שאני לא יקח ובטוחני שיש עוד כאלה...

• הוסף לסימניות
סורי לומר אבל אני לפעמים רואה אתרים שמשתמשים שם בתמונות של שאטרסטוק אז יאלה מה אכפת לי לקחת משם? אני עושה 'שמור תמונה בשם' ושומרת אצלי במאגר תמונות כי אין על זה כיתוב "sutterstock" אז למה שאני לא יקח ובטוחני שיש עוד כאלה...

כי יכולים לתבוע אותך על זכויות יוצרים.
מה גם שהן לא באותה איכות כמו בשאטרסטוק..

• הוסף לסימניות
אין בעיה לקחת אף תמונה שנמצאת באתרים אחרים, רק שהאיכות... ובזה לא איכפת להם שישתמשו

• הוסף לסימניות
כי יכולים לתבוע אותך על זכויות יוצרים.
מה גם שהן לא באותה איכות כמו בשאטרסטוק..
וכיצד הם עושים זאת? יש להם 'מרגלים' שבודקים בכל אתר ואתר לראות היש אדם שהפר את זכויותיהם?

• הוסף לסימניות
אכן כן! יש להם מרגלים שבודקים, רק מה שהם לא מתעסקים ב'קטנות'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה