*בדיוק איך שדמיינתי את המאיירים של דיסני*

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שאני אוכל אי פעם לראות סרט של דיסני שוב, בלי לדמיין את המאחורי הקלעים...

ce3ad968efbd937408a5a569ead790dc.jpg

• הוסף לסימניות
מראה היא המסך הכי שימושי למאייר.
פינטרסט חופשי על הבר.
שמתי את מצלמת המחשב על המראה, וכשיש פרצוף עסיסי במיוחד אני מצלם ושומר להשראה לעתיד, בתיקייה חסויה ומפדחת במיוחד.

• הוסף לסימניות
אוסף צילומים נהדר!!!!
תודה על שיתוף!

• הוסף לסימניות
ההשראה עבדה כל כך טוב, עד כדי שניסיתי בעצמי לדגמן את הפרצופים ההזויים הללו.

מכאן לשם, גם על זה צריך חזרות ובמאי מוכשר ורציני...

• הוסף לסימניות
תמיד חשבתי שכל צייר חייב להיות שהוא שחקן מקצועי
(גם אם זה מתחבא בעומק..)

• הוסף לסימניות
פעם ישבתי בסטודיו והייתי אמור לצייר דמות רשעית מאוד שצועקת באקסטזה על עם ישראל הנדכא. עשיתי פרצוף איום אל המראה.
מפה לשם, אני מבזבז את שארית היום בלהזמין אמבולנס למנקה. ולומר לשוטרים שלא עשיתי לה כלום והיא התעלפה מעצמה ולא נגעתי.

• הוסף לסימניות
וואו! תגידו הציורים האלה זה רק הסקיצה? איך בכלל בשנים ההם עשו מכל זה סרט???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה