עזרה בדיקות ה'רובוט' של מאוחדת בכניסה לאתר- בלתי נסבל!!!

• הוסף לסימניות
אני מנסה להתחבר לחשבון באתר מאוחדת,
והוא לא נותן לי להתחבר בלי בדיקה שאני לא רובוט

במשך רבע שעה אני לוחצת בשקדנות על כל האופניים, אופנועים אוטובוסים ומעברי חצייה, וזה לא נגמר!!!
ניסיתי לרענן את הדף כמה פעמים
כל פעם הוא נותן לי מבדקים חדשים (יש לציין שחצי מהם בלתי 'קריאים' לחלוטין!)
מדי פעם יש תקופה שאני נכנסת לאתר בלי הפרעה, ואז שוב שיטפון הבדיקות המחרפן, והוא לא נותן לי להתחבר!!

רציתי לשלוח להם פנייה בנושא, אבל האתר דורש שאני אתחבר לחשבון בשביל זה.
ניסיתי גם להכנס לאזור האישי של בעלי- אותו דבר!!
למה אני צריכה להוכיח שאני לא רובוט כל כך המון?? ומה אפשר לעשות עם זה??

יש מישהו נוסף שנתקל בבעיה?

• הוסף לסימניות
כל אלה שיש להם סינון, המערכות האלה, רואים את כולם כאותו שרת, ולכן יש בעיות כשהרבה מנסים להיכנס, (לדוג' בין הסדרים ושעות הערב), והבעיה נמצאת גם בשאר אתרים עם המערכת המטופשת הזאת,
תנסי בשעות הבוקר או הלילה המאוחרות, 'כנראה' יהיה יותר קל

• הוסף לסימניות
כל אלה שיש להם סינון, המערכות האלה, רואים את כולם כאותו שרת, ולכן יש בעיות כשהרבה מנסים להיכנס, (לדוג' בין הסדרים ושעות הערב), והבעיה נמצאת גם בשאר אתרים עם המערכת המטופשת הזאת,
תנסי בשעות הבוקר או הלילה המאוחרות, 'כנראה' יהיה יותר קל
ב"ה הצלחתי להתחבר... אבל אחרי כל כך המון זמן ותסכול...
כפרת עוונות גדולה

• הוסף לסימניות
גם אני כמעט אף פעם לא מצליחה להיכנס בצורה חלקה באמת סיוטט
פעם כתבו שיש אפשרות לבטל את זה אולי עם איזה תוסף? מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
לי לא מבקש בכלל אימות.
עכשיו יש לי בעיה עם הQ8 שתמיד הייתי מקבלת ממאוחדת הודעה קולית לזיהוי ובQ8 לא.

• הוסף לסימניות
לי זה קורה רק כשאני בVPN בעבודה
עם הסינון הביתי נכנס בלי בעיה (אחד הסינונים המובילים)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מנסה להתחבר לחשבון באתר מאוחדת,
והוא לא נותן לי להתחבר בלי בדיקה שאני לא רובוט

במשך רבע שעה אני לוחצת בשקדנות על כל האופניים, אופנועים אוטובוסים ומעברי חצייה, וזה לא נגמר!!!
ניסיתי לרענן את הדף כמה פעמים
כל פעם הוא נותן לי מבדקים חדשים (יש לציין שחצי מהם בלתי 'קריאים' לחלוטין!)
מדי פעם יש תקופה שאני נכנסת לאתר בלי הפרעה, ואז שוב שיטפון הבדיקות המחרפן, והוא לא נותן לי להתחבר!!

רציתי לשלוח להם פנייה בנושא, אבל האתר דורש שאני אתחבר לחשבון בשביל זה.
ניסיתי גם להכנס לאזור האישי של בעלי- אותו דבר!!
למה אני צריכה להוכיח שאני לא רובוט כל כך המון?? ומה אפשר לעשות עם זה??

יש מישהו נוסף שנתקל בבעיה?

סיוט אמיתי, 20 דק' של ניסיונות כניסה.

• הוסף לסימניות
בדרך כלל אם זה לא מצליח אחרי כמה פעמים זה כנראה כי הוא זיהה אותך כאיום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה