מידע שימושי בדיקות סירולוגיות - יש עדיין?

• הוסף לסימניות
נותנים היום עוד לעשות בדיקות סירולוגיות - א אני לא רוצה להתחסן??

• הוסף לסימניות
האם כל אחד יכול לעשות בדיקה סרולוגית?
לא, הבדיקה עשויה להינתן לאוכלוסיות מסוימות - אך ורק לפי שיקול הצוות הרפואי.

הבדיקה הסרולוגית נועדה לצורך מחקר ולצורך זיהוי מחלימים שלא נבדקו בזמן המחלה או שמחלתם לא אותרה באמצעות בדיקת PCR (בדיקת מטוש).

מי שמשתייכים לאוכלוסיות הבאות עשויים לקבל הפניה לבדיקת נוגדנים:

• מי שחוזרים מחו"ל ושחלו בחו"ל בקורונה, לצורך אישוש האבחנה ושחרור מבידוד.

בכל מקרה, אין לבצע את הבדיקה הסרולוגית במצבים הבאים:

• אם קיימים תסמינים לקורונה.

• אם הנבדקים ידועים כמחלימים מקורונה בישראל (יש להם כבר תוצאה חיובית לבדיקת מטוש).

• אם הנבדקים חוסנו נגד קורונה.

לפי הנחיות משרד הבריאות, לא תינתן יותר מבדיקה סרולוגית אחת ברבעון.

• הוסף לסימניות
לפי מה שנאמר לי בדיקה סתם עלולה לעלות משהו כמו מאתיים
חמישים ש"ח.

• הוסף לסימניות
עשיתי בדיקה אחת באזור שבט שנה שעברה ויצאו לי הרבה נוגדנים - יתנו לי עכשיו עוד פעם - וזה יתן לי תו ירוק?

• הוסף לסימניות
לא זה לא תקף לתוך הירוק אתמול הלכתי לעשות וכך אמרו לי...​

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לעשות סרולוגי בכסף?
זה בטוח לא נותן תו ירוק?

• הוסף לסימניות
הרופא אמר לי שאני צריכה למלאות הצהרה שהייתי ליד אחת חיובית בחצי שנה האחרונה, להביא מספר ת.ז. שלה ותאריך בדיקה שלה החיובית, ואז הוא יוכל לתת לי הפניה לסורולוגי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפני שבועיים ביקשתי מרופאת משפחה (מאוחדת) ונתנה לי הפניה לסרולוגי
אמרתי לה שהייתי בקרבת חולה מאומת
אגב מישהו יכול לעזור לי לדעת האם יש יש נוגדנים? זה התוצאה שקיבלתי 21> AU\ML

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה