דרוש מידע בדיקת האזנת סתר בכיתה

• הוסף לסימניות
בכיתה בה אני עובדת יש חשד רציני על הקלטות סתר
שהורים מחביאים בתיק הילד
לנו - החשש מעט מפריע ומתסכל
כי אין מה לדבר עם ההורים
זהו רק חשד
ולא נכנס לראיות
מה ניתן לעשות כדי לבדוק את זה? יש מכשיר שסורק חפצים לבדיקת הקלטות? רעיון אחר?
גם בסכום גבוה נשמח לשמוע.

תודה מראש

• הוסף לסימניות

לא נראה לי שזה פיתרון לבעיה האמיתית...
זה רק מגלה אם ישנם האזנות

מעניין מה האמא חושדת ורוצה לשמוע בהאזנות...

• הוסף לסימניות
אולי לדבר על כך עם כלל ההורים, באסיפת הורים או במכתב, מבלי לחשוף שיש חשד במישהו מסויים? כמובן צריך לחשוב איך ומה בדיוק להגיד. כך שיבינו שאם מישהו עושה את זה - אז יודעים או ידעו עליו (לכי תדעי אם יש עוד הורים כאלה שלא יודעים עליהם וזה ירתיע אותם...)
אני מבינה שמדובר בילד שלא יודע להביע את עצמו :(

• הוסף לסימניות
בכיתה בה אני עובדת יש חשד רציני על הקלטות סתר
שהורים מחביאים בתיק הילד
לנו - החשש מעט מפריע ומתסכל
כי אין מה לדבר עם ההורים
זהו רק חשד
ולא נכנס לראיות
מה ניתן לעשות כדי לבדוק את זה? יש מכשיר שסורק חפצים לבדיקת הקלטות? רעיון אחר?
גם בסכום גבוה נשמח לשמוע.

תודה מראש
מה זה משנה אם יש?
יש לכם מה להסתיר?
תתנהגו כאילו מקליטים כל הזמן וזהו (עין רואה ואוזן שומעת...)
בציבור הכללי זה מאוד מקובל בגנים ומעונות

• הוסף לסימניות
אפשר לבדוק בתיק של הילד שחושדים בו, אבל תכלס אם אין באמת מה להסתיר אז מה אם מאזינים
שנה שעברה הייתה לי מצלמה בכיתה (בגלל המלחמה עברתי ללמד בספרייה והיה שם מצלמה) ושמחתי כי סוף סוף יראו מה אני עוברת.... הבעיה היחידה שאי אפשר לרכל על ההורים :censored:

• הוסף לסימניות
זה מבאס אבל אין מה לעשות מול זה, גם אם מגלים מכשיר ועושים נו נו נו להורים הם ישלחו רחפן צילום מרחוק, או ישכרו חוקר פרטי, טיפוסים שכאלו אף פעם! לא מנצחים. ולא מדבר על קטטות שיכולים להיווצר בין המטמינים למורה, שום דבר טוב לא יצא מזה. עדיף לטמון את הראש בחול.

פשוט לחכות שהימים האלו יעברו, כמו שיש לפעמים מקרים קיצוניים של תלמידה שגורמת סבל רגשי אמיתי למורה, עושים מה שאפשר לפתור ולעזור לילדה אבל מייחלים לסוף שנה להיפטר ממנה.

להתנהג כאילו אין מכשיר לא לחשוב על כל מילה שמוציאים מהפה מי שומע אותי...

• הוסף לסימניות
מה זה משנה אם יש?
יש לכם מה להסתיר?
תתנהגו כאילו מקליטים כל הזמן וזהו (עין רואה ואוזן שומעת...)
בציבור הכללי זה מאוד מקובל בגנים ומעונות
לא קשור להסתרה.
למה זה מביך כשבוהים בך? יש לך מה להסתיר?
זה לא נעים להיות תחת מצלמה כל הזמן!
בפרט להורה כזה ששותל מכשיר ובוחן כל מילה, תחושה שמחפשים אותך. שבוחנים במיקרוסקופ כל מילה ומילה.

• הוסף לסימניות
זה לא נעים להיות תחת מצלמה כל הזמן!
ואם המנהל שם מצלמה מה תעשו?

כמובן אפשר לעשות כל מיני תכסיסים כדי לגלות
לעשות איזה דרמה
להגיד איזה סוד
להכין הפתעה

ולחכות לתגובות מהמאזינים הנסתרים

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי שיש מכשיר שעושה צירצור שאנשים לא שמועים אבל הוא משבש הקלטות
אבל לדעתי עדיף לא לעשות כולם מקסימום יקליטו יום יומיים וישתעממו (בתקווה שאכן כך... אחרת....)

• הוסף לסימניות
ברור שזה לא נעים.
אבל צר לי, אם בתור הורה הייתי שומע שהמורים מוכנים להשקיע סכום גבוה, כדי למנוע האזנות של הורים אחרים, יש מצב שגם אם לא הייתי חושש קודם, הייתי מגיע להציץ מהחלונות.
כמעט אף אחד לא היה רוצה ולא מוכן להיות בהאזנה מספר שעות כל יום
ובמיוחד לא בשעות שהוא מדבר בהם יחסית הרבה

• הוסף לסימניות
להשאיר את התיקים מחוץ לכיתה

• הוסף לסימניות
סתם מעניין אם מבחינה חוקית הדבר מותר.
אם כן, אז יש לעבוד בתחכומים שונים.
אם לא, ואכן התאמת הדבר.. אפשר לפעול בדרכים מקובלים וגלויים, הרי אתם מעוגנים בחוק.
או לחילופין להסיר את הכפפות ולדבר גלויות.
כמו באשכול הסמוך של בת סמינר שהושעתה..
לפעמים המתח באויר הלחשושים הספיקות וכו' סתם כמו בלון נפוח ומספיק סיכה (ידיעה או גילוי לב) להוריד את האויר..
כמובן הכי קל ובטוח שיבוא בגיבוי ההנהלה/פיקוח/יועץ וכדו'.

הרבה הצלחה ותגלו לנו בסוף מה יצא.. לנו אין האזנות סתר 😉

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה