התייעצות בדיקת ראיה לבת 7 שקוראת מצוין וכותבת מעולה אבל העין "קופצת" הצידה מדי פעם... האם צריך ואיפה מומלץ?

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי הילדה קוראת מצוין כבר מגן חובה כולל ספרים ואוהבת מאוד לקרוא, כותבת מצוין ומאוד יפה ומדויק (פחות אוהבת לכתוב) בנוסף לעין שקופצת - בבדיקה השגרתית בבית הספר אמרתי קודם הבדיקה על הנ"ל והמליצו לי לעשות בדיקת ראיה.
לא אכפת לי ללכת רק אני לא יודעת למי? לפני כמה שנים הלכתי לורדה לנדא וכולם אמרו לי שהיא מעולה ועכשיו אני פחות שומעת את זה עליה...
אז איפה מומלץ ללכת? במכבי

• הוסף לסימניות
אריאלה ליפשיץ מילר. מקצועית מאד. אין לה זמינות של תורים, אבל יש רשימת המתנה. מקבלת בביין טיוטה בירושלים.

• הוסף לסימניות
גיל 7 גבולי מאוד, תזדרזו עד כמה שתצליחו
רופאי הדסה מצוינים

• הוסף לסימניות
כפי שכתבתי הילדה קוראת מצוין כבר מגן חובה כולל ספרים ואוהבת מאוד לקרוא, כותבת מצוין ומאוד יפה ומדויק (פחות אוהבת לכתוב) בנוסף לעין שקופצת - בבדיקה השגרתית בבית הספר אמרתי קודם הבדיקה על הנ"ל והמליצו לי לעשות בדיקת ראיה.
לא אכפת לי ללכת רק אני לא יודעת למי? לפני כמה שנים הלכתי לורדה לנדא וכולם אמרו לי שהיא מעולה ועכשיו אני פחות שומעת את זה עליה...
אז איפה מומלץ ללכת? במכבי
תנסי אצל תמרה ויגננסקי בת"א

• הוסף לסימניות
צריך בדיקת מיקוד ראיה אורטופיסט.
חיה שיימס נחשבת מהגדולים בתחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה