דרוש מידע בדל סיגריה ברחוב

• הוסף לסימניות
קרה לי מקרה מוזר היום נסעתי ביציאה מקרית אונו בכביש הראשי, סיימתי לעשן סיגריה היה רמזור אדום וזרקתי את הבדל של הסיגריה דרך החלון, אחרי כמה שניות מישהו מכניס את הראש לחלון שלי ואומר לי, ראיתי שזרקת את הסיגריה מהחלון אני נאמן נקיון ואתה תקבל על זה דו"ח
לא התייחסתי והתקדמתי הלאה, השאלה היא האם הוא רק איים או שיש דבר כזה לתת דוח על סיגריה בכביש ראשי?
גם צריך תיעוד של המקרה ולא נראלי שיש לו תיעוד אחרת הוא היה אומר לי את זה...
השאלה היא אם הוא רק רצה להפחיד אותי או שקיים דברים כאלה...
ובבקשה אל תגידו לי תחכה ותבדוק אם הדוח מגיע או לא, כי אין לי סבלנות ....

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה בהחלט, אם כי יתכן שהוא רק איים.
הקנס אגב הוא 250 ש"ח

• הוסף לסימניות
מכיר מישהו בירושלים שקיבל בכזה מקרה 500 ש"ח
אבל מ-פקח עירייה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לערער על הדוח, לא דרך בקשה להישפט?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לערער על הדוח, לא דרך בקשה להישפט?
איך תערער אם אתה לא יודע בכלל אם קיבלת דו"ח?

חכה תראה אם קיבלת, וברגע שקיבלת יהיה על הדוח פרטים לערעור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה