מידע שימושי בדרך לסיום מחלת הקורונה!!!

• הוסף לסימניות
החברה מפתחת בשיתוף עם המכון הלאומי לאלרגיה ולמחלות מידבקות של ארצות הברית חיסון נגד קורונה. פיתוח זה מהווה פריצת דרך עולמית שכן החיסון אינו פועל באמצעות החדרת נגיפים מוחלשים או מומתים, אלא באמצעות החדרת חומר גנטי המבוסס על mRNA שגורם לתאי הגוף לייצר חלקים מהנגיף, וחלקים אלה הם שמעוררים את התגובה החיסונית הנדרשת.

• הוסף לסימניות
כל מי שבקבוצת סיכון, שבגללו נעשו כל הסגרים וההגבלות.
קודם כל זה גועל נפש של משפט.
וב',
הרבה פעמים אנשים בקבוצת סיכון לא יכולים להיות הנסיינים הראשונים של תרופות וחיסונים. מה לעשות.

• הוסף לסימניות
ערוץ 7: נתניהו ואדלשטיין שוקלים להתחסן נגד קורונה מול המצלמות.
אני מעריך שהם וכל המדגימים למינהם פשוט ישימו להם מים במקום חיסון
הם לא יהיה כאלה פתים להיות ראשונים.

סתם שאלה למה כלכך מפחדים מהחיסון הרי כולנו התחסנו בחיסונים מגיל חודש שהמחלות שלהם הרבה יותר מסוכנות מקורונה?
כי עשו את החיסונים האלה כל כך מהר שאין לך ידיעה מה ההשלכות שלהם לעוד 10 שנים ומעלה.

• הוסף לסימניות
קודם כל זה גועל נפש של משפט.
וב',
הרבה פעמים אנשים בקבוצת סיכון לא יכולים להיות הנסיינים הראשונים של תרופות וחיסונים. מה לעשות.
סליחה?
אין לכם מילים יותר יפות לומר?
מה בדיוק גועל נפש?
אני ברוך ד' מקיים כל יום מצות 'ואהבת לרעך כמוך' כשאני שם מסיכה בדבקות בשביל שהאנשים המבוגרים מסביבי לא ידבקו.
לשפוט על המילה?

• הוסף לסימניות
סליחה?
אין לכם מילים יותר יפות לומר?
מה בדיוק גועל נפש?
אני ברוך ד' מקיים כל יום מצות 'ואהבת לרעך כמוך' כשאני שם מסיכה בדבקות בשביל שהאנשים המבוגרים מסביבי לא ידבקו.
לשפוט על המילה?
אוקיי, סליחה.
יכול להיות שלא התבטאתי בצורה הנכונה, ואני מוכנה לערוך.
אבל אני לא חוזרת בי שמדובר בהתבטאות מאד לא מכבדת, ופוגענית.

• הוסף לסימניות
צריך לעבור לפחות 5 שנים עמ"נ לראות אם יש ח"ח נזקים וכ"ו. וכאן אפילו לא עברה שנה וכבר מדווחים "95% הצלחה".....
אז מי מוכן לקחת סיכונים???
גם מהקורונה עצמה עוד אין 5 שנים, מישהו יודע מה הנזקים לטווח ארוך ? מישהו כימת סיכונים ותתי סיכונים והשפעות נדירות ונזקים בלתי הפיכים לילדים ומבוגרים ?
הרבה יותר בטוח, בעיני, לקבל חיסון שנבדק לפחות בשלב ראשוני, יודעים מה הוא עושה בגוף ומכמתים את תופעות הלוואי שלו - גם הנדירות - לפחות לטווח קצר,
מאשר לקבל וירוס שאף אחד לא יודע מה הוא מזיק, איפה זה מתחיל ואיפה זה ייגמר.

אני גם די בטוחה שאם לא השטיפות מוח שעושים לנו על כל חברות התרופות, וכל הנזקים של החיסונים והתרופות כמה שהם איומים , וכמה שלחלות זה טבעי ונעים ומדהים והגוף מתחסן , כולם היו מחזיקים באותו הגיון פשוט שלי.

• הוסף לסימניות
נגד החיסון המשולש יצא ככ הרבה ביקורת והוכחה על נזקים
יצאו הרבה ספקולציות וקונספירציות שהופרכו לפני שנים .
אם זה עדין מדובר , זה רק מוכיח כמה ספקולציות זה דבר שנחמד להעביר, לא משנה לפני כמה שנים הוכח שזה פשוט לא נכון...

• הוסף לסימניות
גם קבוצות סיכון יכולות לגבור על המחלה אם לא מבודדים אותם כשהם חולים ולא מטפלים בהם ללא תרופות וללא מזון...
מוזר שעוד אין מדינה בעולם שקלטה את זה , ושהקורונה תעבור אצלה חלק בלי מתים .
עולם הזוי.
במקום להמשיך רגיל בחיים ולתת לאנשים פשוט להתמודד עושים סגרים על כלום.

• הוסף לסימניות
ההברקה של דרעי: תודיעו שהחיסונים קודם לחרדים

היום במהלך דיון הקבינט, הציע השר דרעי פיתרון, איך לגרום לציבור כולו להתחסן, דבריו נאמרו בהומור, אך מעידים על הזעם שלו כלפי התקשורת הצבועה: "שר הבריאות, יש לי הצעת ייעול איך לגרום לכך שכל הציבור ירוץ להתחסן", פנה אל השר יולי אדלשטיין.

כשהוא מעלה הברקה, "תודיע שהחיסונים יינתנו קודם כל לחרדים, התקשורת תזעק למה רק לחרדים וכולם ידרשו להתחסן במהירות", השרים צחקו, אך אולי המסר חדר לליבם.

מקור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה