בדרך לספר... (ראיתם עד כמה אני משקיע בכותרת?!)

• הוסף לסימניות
לא יודע. מקבלים פעם בשנה הודעה.
@חיים דיקמן , מה שהיה חסר בכנס זה לדוגמה פורום פתוח עם בעלי מקצוע על בסיס שאלות ותשובות מול הקהל- הזמנת לקוחות כמו מוצאים לאור, משרדי פרסום וכל לקוח אחר שיכול לעסיק מאיירים, סופרים, גרפיקאים או צלמים. וכו'.
הייתי מוסיף לזה,
שמאוד חסר בעולם שלנו קורס מדוקדק להוצאת ספרים באופן עצמאי.

• הוסף לסימניות
הייתי מוסיף לזה,
האמת לא נראה לי שקורס מדוקדק זה העניין
רק התנסות בשטח, על אמת
זה מסוג הדברים שפשוט צריך לקפוץ למים ולעשות את זה

• הוסף לסימניות
מי הם המשווקים האלה? יש לכם טלפון שאפשר לצור איתם קשר?
הייתי מוסיף לזה,

שבוע טוב לכלל המאיירים המאירים....:)
גם אני חשבתי פעם על כך שאין קורסים לכל הדברים דלעיל וזה קצת העיק לי ....
עד שנכנסתי לתחום, ואני יכול לומר ששנה פלוס בררתי וחקרתי והיתי תקופות לא קצרות בבתי דפוס קטנים וגדולים, ורק אז הבנתי שישנם המון פרטים שא"א ללמוד מלמעלה אא"כ אתה נמצא ומסתובב עד שמכירים אותך וכו'.
וגם לא תוכל לדעת בתור לקוח איך אמור להיות כל דבר והתוצאה יכולה להיות עוגמת נפש!
......
מקווה שיהיה לתועלת כולם.
בהצלחה ושיהיה לכם שבוע טוב ופורה מלא בצבע ;)

• הוסף לסימניות
במקרה ולא המאייר מוציא את הספר, מי משלם למאייר? הסופר או המו''ל?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה