נכתב ע"י עפרה;669975:כשאני עובדת על ספרים, אני מכניסה בחוזה בין סעיפי התשלום גם בקשה לקבל עותק מהספר אחר שיודפס.
עד היום אף אחד לא התנגד.
נכתב ע"י naamah;669674:יש לקוחה אמריקאית
נכתב ע"י naamah;669728:לא רק אמריקאים.
היו לי גם לקוחות נהדרים ישראליים למהדרין.
אבל יש משהו בסגנון העבודה האמריקאי, שבאופן אישי אני מאוד אוהבת לעבוד איתו.
נכתב ע"י קוביה;669796:היא גם תוצרת חוץ (אירופאית)
נכתב ע"י pr;669845:רק חוצניקים, רבותי, זה הסוד (:
באמת הלקוח הכי נחמד ונוח שהיה לי הוא אמריקאי,
וכשאני עיצבתי דיסקנכתב ע"י obyektiv;670118:בענין הספרים וכו. אני עיצבתי פעם דיסק, והתנגדתי לקבל אותו חינם.
קניתי בכסף מלא ואיחלתי בהצלחה.
בבחינת "ואהבת לרעך כמוך"
נכתב ע"י obyektiv;670194:במקרה דנן זו היתה אשה דלת אמצעים.
התאמצה מאד בשביל לשלם בזמן.
הבאתי סתם עוד כיוון חשיבה----
וזו היתה כוונתי.
דרך אגב מעניין אם ללקוח שמבקש ממכם פרסום לעיתון,
אתם גם מכינים על הדרך--- כמה כרטיסי ביקור, פליירים ועוד.
סתם נקודה למחשבה
אני לא מדברת על חברות הפקה גדולות שלכבוד הוא להם להעניק דיסקים לנוטלים חלק בכל התהליך.
נכתב ע"י Nיכל;671214:כרגע רק ראיתי את האשכול הזה, ודוקא יש לי לא מעט סיפורים על לקוחות ששילמו יותר ממה שסוכם, או ששילמו את כל הסכום לפני תחילת העבודה, על לקוחות שהודו מעל המקובל, וגם נתנו מתנה. אבל הסיפור הכי חמוד, גם על לקוח אמריקאי, שמדי פעם מגיע לארץ, ובאחת הפעמים - יום לפני שנסע לארה"ב, רצה לשלם לי את החוב הנוכחי (זו עבודה מתמשכת, והם משלמים מפעם לפעם), הוא בא אלי ורצה לשלם, אבל לא היה עליו כסף ישראלי, אז הוא שילם לי את אותו הסכום בדולרים.... אמרתי לו שיחשב לפי השער היומי וישלם כמה שצריך, אבל הוא התעקש שאם אין לו שקלים, במקום 500 ש"ח שילם 500 דולר....![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים