דרוש מידע בואו נדבר על זה.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני למדתי במכללה הנ"ל, לפני די הרבה שנים.
היו דברים שעבדו יותר, ודברים שעבדו פחות. ההנהלה היתה קשובה וניסתה לפתור בעיות.
בכל מקרה, אני חושבת שאז ידענו להתמודד יותר עם מורכבויות. מי שלא מתאים לו, מכל בחינה שהיא, בהחלט לא חייב ללמוד במקום.

• הוסף לסימניות
אני למדתי השלמה לתואר בחינוך במכללה חרדית בבני ברק (ששמה הודגש בתגובות לעיל)
ומסיימת כרגע תואר בהפרעות בתקשורת בשלוחה חרדית של מכללה חילונית בירושלים
ואת כל הדרך הזו עשיתי יד ביד עם נטפרי וכמעט שלא היו בעיות, וגם אם היו בדרך כלל פנייה לנט פרי פתרה את העניין וקיבלתי גישה אישית לקובץ
ואם הם לא פתחו (לרוב בצדק) אז פנייה למרצה במכללה או לאחת הסטודנטיות פתרו את הבעייה
אני יכולה לספור על כף יד אחת את הפעמים שהייתי צריכה לוותר על החומר או לגשת למחשב במכללה עצמה.
וזה לאורך של 6 שנות לימוד במכללות!
איך היתה לך גישה למאמרים?
אני כיום מוצאת שזה אחד הקשיים בחיי המקצועיים. אני מוצאת מאמרים בגוגל סקולר, אבל נדרשת לשלוח בקשה לפתיחה של כל כתב עת לחוד.

• הוסף לסימניות
אני למדתי במכללה הנ"ל, לפני די הרבה שנים.
היו דברים שעבדו יותר, ודברים שעבדו פחות. ההנהלה היתה קשובה וניסתה לפתור בעיות.
בכל מקרה, אני חושבת שאז ידענו להתמודד יותר עם מורכבויות. מי שלא מתאים לו, מכל בחינה שהיא, בהחלט לא חייב ללמוד במקום.
זה בדיוק מה שנכתב באשכול.

אם היינו יודעות מראש לא היינו ניגשות למקום הזה.
תתכבד המכללה ותגיד את המשפטים שלך ברדיו, יחד עם הפרסומת שזה מכללה חרדית ושמורה שתתאר שיש צורך ביכולת להתמודד עם מורכבויות.

מעדות אישית של חברות במכללות בית וגן ונאוות ישראל קשובים שם לצרכים ומכבדים מאאד את הסטודנטים!
אין לי מושג מה היה בזמנך, אני משבחת את מי שטוב היום.

• הוסף לסימניות
מעדות אישית של חברות במכללות בית וגן ונאוות ישראל קשובים שם לצרכים ומכבדים מאאד את הסטודנטים!
וזה ההבדל שציינתי קודם לכן.
המכללות האלו מעניקות את התארים שלהן בעצמן. הן יכולות להתגמש.
המכללה שאת לומדת בה מעניקה תארים של מישהו אחר. היא שלוחה של מקומות שונים. לכן היכולת שלה להתגמש ולבוא לקראת היא מוגבלת ומסורבלת יותר.

• הוסף לסימניות
וזה ההבדל שציינתי קודם לכן.
המכללות האלו מעניקות את התארים שלהן בעצמן. הן יכולות להתגמש.
המכללה שאת לומדת בה מעניקה תארים של מישהו אחר. היא שלוחה של מקומות שונים. לכן היכולת שלה להתגמש ולבוא לקראת היא מוגבלת ומסורבלת יותר.
מצוין!
עכשיו אני שמחה שאנחנו כבר מסכימות.
שיש מקומות שהם מצוינים. ויש כאלה שהם מוגבלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה