דרוש מידע בואו תצפו ברגע שהעולם מגיע לקידומת 8

• הוסף לסימניות
זה מלחיץץ
לראות ככה את המספרים, לא מבינה איך זה מתעדכן על כל אחד שמת ונולד

• הוסף לסימניות
מזל-טוב!!!

• הוסף לסימניות
1668499256289.png

קבצים מצורפים

• 1668499213366.png
    1668499213366.png
    KB 95.3 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הנחה שלי שמדובר בפעילי סביבה , שחושבים שהם צריכים לנהל את העולם, כי הם הרי יודעים הכי טוב, מה נכון

• הוסף לסימניות
תגיד את האמת, עשית הסרטת מסך ואז גזרת את השניה הזו, נכון?
דווקא לא..
יש לי תוכנה של Lightshot שכשאני לוחץ על הכפתור PrtScn במקלדת אז כל המסך קופא ואז אני מסמן עם העכבר מה שאני רוצה להעתיק
ופשוט לחצתי באותו רגע שזה הגיע למספר על הכפתור וזהו

• הוסף לסימניות
יואווו זה חזק הקישר הזה.
לראות אנשים נודלים ובו ברגע מתים
מישהו יודע כמה זה אמין?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חמוד נורא, עם נתונים ממש מצמררים.. כמובן שלא מדוייק למי ששאל.
רק כמה נתונים צדו את עיני:
1. הרבה יותר אנשים מתים מדברים שאפשר ממש למנוע מראש מאשר מסרטן (=עישון, אלכוהול תאונות ואיי. אפילו אם נוריד תאונות זה עדיין יותר).
2. בערך פי 2 אנשים בעולם סובלים מעודף משקל מאשר מתת תזונה, חבל שאי אפשר לסכרן ביניהם.
3. עוברים נרצחו/נהרגו השנה פי 3.5 מכל האנשים בעולם שמתו ממחלות מדבקות (זוכרים כמה השקיעו מול האסון של הקורונה? יש תחומים הרבה יותר מצילים חיים מסתבר..)
4. אדם ממוצע שולח 40 מיילים ביום...
5. ביום אחד נמכרים הרבה יותר פלאפונים מאשר כל הספרים שהודפסו בשנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה