דרוש מידע בואש על כובע קנייטש - יש מה לעשות?!

• הוסף לסימניות
הכובע כבר שהה באוויר הצח במשך כשבוע. ניסינו גם לעבור עליו עם קיטורן. הריח קצת נחלש אבל עדיין קיים...
הבגדים דווקא יצאו בסדר אחרי 2 כביסות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואם אני גרה ברחוב בר אילן והבנים שלי חיכו שעה ברחוב בגלל ההפגנה עד שרצו מהר הביתה והמכתזית השיגה אותם?

לשאלתם
רסק עגבניות מעביר את הריח אולי תנסו לדלל רסק עגבניות ולהתיז מעט על הכובע ואז לתת לניקוי מקצועי
גילוי נאות: אני נגד הפגנות וחשה סלידה עמוקה מהמשתתפים בהם אבל מניסיון בעבר ומדברי חברתי שגרה על בר אילן אני יודעת שהרבה עוברים ושבים תמימים חטפו בואש

• הוסף לסימניות

יש מה לעשות?!​

בוודאי שיש מה לעשות!
תלמד לקח שמכאן ולהבא לא הולכים להפגנות
וגם לא עוברים ליד מקומות שיש הפגנות........
סליחה על התגובה הזאת....... אך לצערי הרבה פעמים אני לא יכול לישון בלילה בגלל שיש הפגנות ליד ביתי ואכמ"ל וד"ל!
טוב, באמת התלבטתי האם יש צורך לציין בהודעה הראשונית שהבחור עבר לתומו בדרך הביתה (מה היה אמור לעשות, לקחת מסוק הביתה?) ולא חלם שישפריצו עליו,
אבל אמרתי לעצמי עזבי, מה אכפת לגולשי פרוג איך זה קרה, כולם פה בטח צדיקים שרק ירצו לעזור ולא יחפשו להעביר ביקורת.

• הוסף לסימניות
מתוך ויקיפדיה:
בהנחה שמדובר על אותו סוג ריח כמו הבואש החי
"דרך ידועה להסיר ריח של בואש מבן אדם שרוסס, מלבד לחכות כשלושה שבועות עד שהריח יתנדף בחלל הפתוח, היא שטיפת הגוף היטב במיץ עגבניות במשך מספר ימים. שיטה זו ידועה באמריקה כ-"אמבטיית מיץ עגבניות". השיטה אינה מועילה למעשה מפני שהיא רק מסוככת על ריח התרסיס בריח העגבניות. שיטה אמיתית להסרת הריח היא מריחת התערובת הבאה על האזור הפגוע: מי חמצן 3%, רבע כוס סודה לשתייה על כל רבע גלון מי חמצן, ומעט חומר ניקוי נוזלי".

• הוסף לסימניות
מתוך ויקיפדיה:
בהנחה שמדובר על אותו סוג ריח כמו הבואש החי
"דרך ידועה להסיר ריח של בואש מבן אדם שרוסס, מלבד לחכות כשלושה שבועות עד שהריח יתנדף בחלל הפתוח, היא שטיפת הגוף היטב במיץ עגבניות במשך מספר ימים. שיטה זו ידועה באמריקה כ-"אמבטיית מיץ עגבניות". השיטה אינה מועילה למעשה מפני שהיא רק מסוככת על ריח התרסיס בריח העגבניות. שיטה אמיתית להסרת הריח היא מריחת התערובת הבאה על האזור הפגוע: מי חמצן 3%, רבע כוס סודה לשתייה על כל רבע גלון מי חמצן, ומעט חומר ניקוי נוזלי".
זה לא מבוסס על מקור מן החי.
מדובר בתערובת של שמרים וסודה לשתייה, שעוברת תהליך כימי (לא לנסות בבית).
אפשר לראות על זה כאן:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה