בובה בת שבוע

• הוסף לסימניות
התמונה מדהימה!!
תעלי עוד אחת מהסדרה
גם אני רוצה פרטים על קורסים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנהS;1166862:
טוב, ריקי קנטרוביץ זה מותג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את פשוט אלופההההה
ומה בענין הקורסים שאת עושה? תתני קצת פרטים..
כמה עולה?
והאם יש לי למה לבוא אם אני לומדת פה בפרוג???
תודה.

נכתב ע"י הר;1167554:
התמונה מדהימה!!
תעלי עוד אחת מהסדרה
גם אני רוצה פרטים על קורסים

כמו שכבר כתבתי מי שמעוניינת לשמוע פרטים על הקורס מוזמנת לפנות אלי בפרטי.
תמונות נוספות על התינוקת אני יעלה בהזדמנות לבלוג שלי ויכתוב לכם כאן שהעלתי בעזרת השם

• הוסף לסימניות
אני חדשה כאן, לא ממש יודעת איך פונים בפרטי,
מישהו שיכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
לחיצה על שם הניק-
שלח הודעה פרטית.
פשוט וקל.
יכול להיות שעדיין לא קיבלת הרשאה לשליחת הודעות פרטיות. לפעמים זה לוקח קצת זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הר;1167645:
אני חדשה כאן, לא ממש יודעת איך פונים בפרטי,
מישהו שיכול לעזור לי?
אפשר גם לשלוח לי אימל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ווואו איזו מתיקות! איזו תמונה.
אפשר לחלק את התמונה הזו במגזר שלא רוצים ילדים- אין ספק שזה עושה חשק לעוד מתוקים...
את ממש אלופה!

• הוסף לסימניות
אחלה עדשה, ניסיתי אותה (לא על שלי, יש לי מצלמת קרופ.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה