דרוש מידע בובה לצילומי ניו בורן - המלצות

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לקנות לבת שלי בובה לאימון צילומי ניו בורן
חשבתי להזמין משהו מעלי אקספרס בסגנון הזה: בובה
אשמח לדעתכם בעניין, האם הבובות האלה נראות אמיתיות במציאות כמו שהן ניראות בתמונה?
האם הן מוצלחות לצורך צילום?

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו כזו בובה בעלי אקספרס והיא נראית ממש אמיתית! רק תשימי לב שהבובות האלה לא גמישות וא"א לעשות איתן תנוחות וכאלה. אם את מחפשת רק למראה כמו של תינוק אז זה ממש מוצלח.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעתכם בעניין, האם הבובות האלה נראות אמיתיות במציאות כמו שהן ניראות בתמונה?
אני הזמנתי איזה 10 סוגי בובות יש כל מיני גדלים יש 0-3, יש חצי שנה יש בובות שנראות בנות שנה
יש עם גוף פלסטיק ויש עם גוף בד
אם תרצי אעלה לך את מה שקניתי...
עם הבובה הספציפית שהעלית אין לי נסיון...

• הוסף לסימניות
לי יש כזאת בובה היא לא מאד גמישה אבל כן אפשרי להתאמן עליה עיטופים
לי יש גוף מלא מסיליקון יתכן ויהיה יותר נח גוף מבד, לי היה חשוב המראה האמיתי בכל הגוף

קבצים מצורפים

• IMG-20250204-WA0040.jpg
    IMG-20250204-WA0040.jpg
    KB 130.1 · צפיות: 43
  • IMG-20250213-WA0063.jpg
    IMG-20250213-WA0063.jpg
    KB 370.1 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
אני הזמנתי איזה 10 סוגי בובות יש כל מיני גדלים יש 0-3, יש חצי שנה יש בובות שנראות בנות שנה
יש עם גוף פלסטיק ויש עם גוף בד
אם תרצי אעלה לך את מה שקניתי...
עם הבובה הספציפית שהעלית אין לי נסיון...
אני מאוד אשמח לקישורים
שמתי את ההיא רק לדוגמא
אי רוצה כזו שנראית ממש ניו בורן, עדיף עם עיניים עצומות כמו שעושים בצילומי ניו בורן
גמישה מספיק שתתאים לתנוחות ועיטופים
וכמובן כמה שיותר חמודה

• הוסף לסימניות
לי יש כזאת בובה היא לא מאד גמישה אבל כן אפשרי להתאמן עליה עיטופים
לי יש גוף מלא מסיליקון יתכן ויהיה יותר נח גוף מבד, לי היה חשוב המראה האמיתי בכל הגוף
זה ממש חמוד!

• הוסף לסימניות
שימי לב שיש כאלו בובות עם צבע מת... אם זה חשוב לה.
חחח.
אנחנו הזמנו אחת שנראית אמיתית ממש.

הכי מצחיק שהיא "מתמסרת"... יש לה משקל כמו תינוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה