בובתי!!!!

• פותח הנושא 1020
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תגובות וחוות דעת יתקבלו בשמחה!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
שריפת רקע טובה, תמונה נקיה ואלגנטית. (מתיחת וישור הבגד היתה תורמת)

קצת צפוף, היה כדאי להשאיר קצת יותר מרווח בצדדים
התנוחה משדרת קצת אי נוחות (הראש לא בכיוון הגוף, ובשילוב הבעת הגבות זה נראה לא נוח)
אם זו החדות המירבית של העדה, כדאי לחדד מעט בפוטושופ.

חבל שאין אקסיף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;931338:
יפה מאוד!
שריפת רקע טובה, תמונה נקיה ואלגנטית. (מתיחת וישור הבגד היתה תורמת)

קצת צפוף, היה כדאי להשאיר קצת יותר מרווח בצדדים
התנוחה משדרת קצת אי נוחות (הראש לא בכיוון הגוף, ובשילוב הבעת הגבות זה נראה לא נוח)
אם זו החדות המירבית של העדה, כדאי לחדד מעט בפוטושופ.

חבל שאין אקסיף.
ההבעה בגבות נובעת לדעתי מכיון שהיא לא ממש ישנה אלא יותר עצמה עינים ותפסתי את הרגע.
מבחינת הפוטושופ אני מאד מפחדת מן החידוד מאד מהר התמונה הופכת להיות... יכול להיות בהחלט
שדרוש עוד קצת חידוד
אקסיף:f5.6
1\100
iso\125

• הוסף לסימניות
רחמנות על הצוואר שלה הוא יהיה תפוס שבועיים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;931383:
רחמנות על הצוואר שלה הוא יהיה תפוס שבועיים...
לא לדאוג היא ב"ה מטופלת היטב
כבר עברו חודשיים מאז וב"ה התפתתחה בלע"ה......נא להירגע...
בכל אופן מה חוץ מהתנוחה?לי דוקא היה נדמה שזה נראה תנוחה "פריצית"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;931379:
אקסיף:f5.6
1\100
iso\125

אין טעם לצלם במהירות 1/100 כשאת משתמשת בתאורת פלאשים בלבד, עדיף לעלות למהירות הסנכרון המקסימלית ע״מ לחסוך בעיות מריחה.
האיזו נמוך למדי, יכולת להעלות אותו ובמקביל להעלות קצת צמצם להשגת (אולי, זה לא מאוד משמעותי בטווחים הטלה) חדות גבוהה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;931396:
אין טעם לצלם במהירות 1/100 כשאת משתמשת בתאורת פלאשים בלבד, עדיף לעלות למהירות הסנכרון המקסימלית ע״מ לחסוך בעיות מריחה.
האיזו נמוך למדי, יכולת להעלות אותו ובמקביל להעלות קצת צמצם להשגת (אולי, זה לא מאוד משמעותי בטווחים הטלה) חדות גבוהה יותר.
עד איזה מהירות אני יכולה להעלות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;931403:
עד איזה מהירות אני יכולה להעלות?

למה שלא תנסי..?

ברוב המקרים זה נע בין 1/200 ל1/250

• הוסף לסימניות
בס"ד

ברשותך, אני אתייחס לפריים ולא למה שקורה בתוכו.

זה לא כאן ולא שם - אם רצית לתת פנים אז חלק מהרגליים מיותרות ואם רצית לתת כל הגוף אז חתכת את הרגליים.

לגבי התנוחה וכ"ו יש בזה צדק רב אך סדר הדברים קודם כל הפריים הכללי ולאחר מכן התוכן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה