מידע שימושי בוגבו בי- שווה לחכות

• הוסף לסימניות
מישהו שמע על מבצעים נוספים של בוגבו B?

בנוסף, המחיר 5,600 ש"ח שהבוגבו B עולה אצל בוגבו הרצליה - שווה את המחיר כולל האנט? או שאחרי הכל זה לא משתלם?
1593953415148.png

זה החנות:

• הוסף לסימניות
אח"כ השתמשתי שוב ביויו אבל השתחרר לה בורג אחד ואין לנו מושג איך לתקן, (נקנתה בארה"ב) אז אם למישהו יש רעיון נשמח...

כן! יש מישהו שמשפץ עגלות בשם "הגלגל" אין לי את המס שלו, תבדקי בגוגל. מחירים נוחים כולל משלוח.
בנוגע לבוגבו בי- גם לי יש ילדה נמרצת שבודקת רמת עמידות.... ושברה את המושב, הזמנתי חדש מהחברה, השתלם לגמרי העגלה כבר משמשת אותי שנים.

במקביל קניתי בוגבו קמיליון יד 2, השתמשו בה שנתיים, כמו ח ד ש ה! במחיר 1150 ש"ח
יש המון מציאות ביד2 שווה לבדוק!

• הוסף לסימניות
כן! יש מישהו שמשפץ עגלות בשם "הגלגל" אין לי את המס שלו, תבדקי בגוגל. מחירים נוחים כולל משלוח.
בנוגע לבוגבו בי- גם לי יש ילדה נמרצת שבודקת רמת עמידות.... ושברה את המושב, הזמנתי חדש מהחברה, השתלם לגמרי העגלה כבר משמשת אותי שנים.

במקביל קניתי בוגבו קמיליון יד 2, השתמשו בה שנתיים, כמו ח ד ש ה! במחיר 1150 ש"ח
יש המון מציאות ביד2 שווה לבדוק!
אצלי העגלה בוגבו בי הראשונה משמשת כעגלת משא לקניות

• הוסף לסימניות
את מתכוונת הדגם הראשון שלהם?
הבוגבו בי שלפני ה 3 ?
אם כן - נשמח מאד !!! לקנות גגון (אלא אם כן את חסה על המובלים בה ורוצה להגן עליהם מפני השמש..)

יווו היה לי, ומסרתי לגמ"ח בגדים כבר לפני שנתיים, גגון ורוד פוקסיה כמו חדש...
מצטערת...

• הוסף לסימניות
יווו היה לי, ומסרתי לגמ"ח בגדים כבר לפני שנתיים, גגון ורוד פוקסיה כמו חדש...
מצטערת...
גם אני.
מאד...
איזה גמח? אולי נשאר? זה לא היה דגם נפוץ כמו הבי 3 ו5 (בעידן שקופ"ח לא היו מסבסדות כלום מלבד רופא אמיתי..)

• הוסף לסימניות
מישהי מכירה את ארמדילו XT3 של מאמאס אנד פאפס?
לי יש
עגלה מצויינת. חזקה ונוחה לסחיבה כשהיא מקופלת.
יפה (לדעתי יותר מהבוגבו B) ונוסעת כמו ג'יפ 4X4!
עוברת בקלות כל מכשול - בורות חולות ומקומות לא סלולים.
בכל מקום שהמדרכה קצת לא בסדר אני עוברת בקלות ורואה את כל הבוגבו B נתקעות מאחורי בכל בור במדרכה.

חסרונות- כשהיא מקופלת היא יותר כבדה מהבוגבו B, תבדקי עד כמה זה משמעותי בשבילך וכשהיא במצב אמבטיה קשה להכניס דברים לסל למטה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מי יודע איפה הכי זול עכשיו בארץ בוגבו בי 5?

• הוסף לסימניות
גם גולד בייבי בבני ברק פרסמו עכשיו שמוכרים בזול
תבדקי

• הוסף לסימניות
פרסומת של גולד בייבי בבית שמש
1594026624066.png

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרות על הספורט ליין סיאלו? טובה? יציבה? מחזיקה מעמד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה