בוגבו בי

• הוסף לסימניות
קשה לי למרות כל הרוחניות פה בפורום לדבר עכשיו על משהו שהוא כביכול גשמי.

אבל מה לעשות, בעלי התהפך לפני כמה שבועות עם העגלה שלי (איה בייבי דור 3) והיא כוסחה לחלוטין (אגב, ניסים-לביתי שלום!!! אפילו לא שריטה קטנה!!!)

חשבנו על בוגבו בי העיקר מבחינתו הוא לא המחיר, אלא הקלות והנוחות.

השאלה היא כזו, מה המחיר הרגיל שלה בשוק?

חוצמיזה, איפה אפשר לרכוש אותה הכי בזול? (לא בחו"ל)

איזה צבע הכי פרקטי והאם היא כביסה?

אגב, היא מתאימה גם לתינוקות NB? יש כיסוי לרגליים או משהו?

היא נשכבת לגמרי?

תודה על כל מענה!!!

אה, ואם יש למישהו יד שניה אבל במצב מעולה, אשמח לשמוע מחיר ולקבל תמונה.

תודה

• הוסף לסימניות
המחיר הממוצע בשוק נראה לי 3200
הכי בזול - אני לא יודעת, אני קניתי בחסדי שמואל במחיר הנ״ל
תמיד הבסיס הוא שחור, ודי קל להסרה לכביסה. הגג בכל מיני צבעים - וגם מתכבס בקלות
אני השתמשתי גם לNB עם השק שינה שלהם, נשכב כמעט לגמרי
סה״כ ממש נוח וקל ונשמר כמו חדש
ולכן אני לא מוכרת :)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שיא הנוחות והקלילות
קניתי גם את השק של בוגבו שיתאים לניו בורן
מהברורים שלי המחיר הממוצע הוא 3,000

• הוסף לסימניות
יש לי את העגלה,
בעיניי הכיבוס שלה די מסורבל, (המושב, לא הגגון) והיא קצת עדינה מידי.

• הוסף לסימניות
לפני 4.5 שנים אחרי שבני נולד, היא עלתה 2700 בשילב. לא יודעת כמה עולה היום

• הוסף לסימניות
יש לי את העגלה ואני מאוד מאוד ממליצה.
עגלה קלילה ונוחה מאוד.

אני רכשתי אצל בייבי לנד יש לו מחירים ממש טובים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ג פלוטשעניק;1322648:
נראה לי שסופר בייבי
יש אפילו יותר זול

גמאני קניתי בסופר בייבי
הוא הכי זול (אני קניתי לפני שנה ועשיתי בירור לגיסתי ממש השבוע)
ויש לו שירות מעולה!!!

אני אישית לא הייתי קונה לתינוקת בת יותר משנה בוגבו בי (השובבה שלי יוצאת החוצה באופן עצמאי, בת 11.5 חודשים)

לגבי תינוק קטן -
העגלה נשכבת 175 מעלות
ניתן לקנות בתוספת תשלום שק שינה מרופד

• הוסף לסימניות
שימי לב לשתי נקודות חשובות:
(בתור בעלת בוגבו בי מרוצה בסה''כ).

1. אם יש לך מדרגות לעלות ולרדת - יותר ממעט - היא לא עגלה אלא קריזה!
יש לה קטע שהידית שלה מתארכת. זה נוח מאוד.
מצד שני החיבור של הידית מתבלה מאוד מהמשקל שמפעילים עליו בעת שימוש במדרגות.
הם מדריכים בבוגבו איך למנוע את הנזק בשימוש במדרגות - ע''י אחיזה מתחת לקליפס ההארכה.
שימי לב שזה כמעט להישכב על העגלה... כי הקליפס ממוקם במורד הידית. אמנם לא ממש למטה אבל ממש לא למעלה. לא נוח מספיק לטעמי.
כל עוד התינוק קטן פשוט מרימים את העגלה באוויר כי היא קלה נורא. וזו מעלה אדירה מכל כיוון שהוא.
לי יצא להשתמש בה עם ילדה עד גיל שנה ושמונה וזה פשוט נהיה סיוט. כי העגלה כבר לא הייתה כ''כ קלה עם ילדה בגיל כזה
והיה ממש לא נוח להוריד את העגלה בצורה שלא תינזק הידית.

אמנם יש להם שרות מעולה ונהנינו מאוד לקבלו - אבל אם רוצים לשמור על העגלה - שגם האחריות שלה מתישהו נגמרת - זה מה שצריך לעשות. אז חשוב לדעת שבבתים מרובי מדרגות זה לחלוטין לא מספיק נוח.

הפתרון שלנו היה לאחסן את העגלה :) וקנינו מקלארן בתור טיולון. תענוג!

2. לדעתי העגלה נמוכה מידי ופתוחה מידי בשביל שימוש לNB בלי שק השינה. במיוחד כבעוד כמה חודשים יבוא החורף בעז''ה.
והשק הזה - מה לעשות - הוא 500 ש''ח נוספים מעבר למחיר העגלה. לתשומת ליבך!

• הוסף לסימניות
עגלה נוחה מאד קלה וצרה, רצה על המדרכות (לפעמים יותר מדי:eek:)
מאד מאד נוחה לכיבוס (היום אחרי שיש לי גם עגלת תאומים ולנקות את העגלה זה פרויקט, אני יודעת להעריך אותה), שולפים הכל ולכביסה.
כמו שאמרו, אם עולים אתה הרבה במדרגות היא הולכת באיזשהו שלב לתיקון כי הידית צונחת כלפי מטה. וגם, במדרכות עקומות עם 'בורות' קטנים בריצוף כמו בחלק מהערים המוכרות לנו, הגלגלים לפעמים קצת נתקעים, אבל זה לא מי יודע מה מציק לשימוש השוטף שלה.
שק שינה שווה מאד, תוספת כסף כאמור. פריש מוכר ב2900 (קניתי לפני שנתיים)
היה לעגלה הזו בעיה שהיא מקבלת מאד חריצים. היום יש להם גם שילדות שחורות (עולה קצת יותר) וככה לא רואים את החריצים שנוצרים, וגם אם יש משהו לוקחים ארטליין שחור ומקשקשים.
אם התינוק רגיל לישון על הבטן אז זה לא תחליף לעגלת אמבטיה.
אם יש לך כבר תינוק גדול, לא שווה לקנות אותה.
אה, ובקשר לצבעים, תחליטי מה נוח לך, קחי בחשבון שמאד נוח לשלוף את הגגון ולכבס, רק לגבי הצבע הירוק תפוח שלהם, שמעתי שהוא לא מומלץ כי זה צבע שמושך זבובונים.

• הוסף לסימניות
מישהי פה אולי רוצה למכור את הבוגבו בי שלה? אבל במצב שמור?

• הוסף לסימניות
אני יכולה למכור לך את השק שינה של הבוגבו בי
במצב חדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה