- הוסף לסימניות
מאיפה את בארץ?
בכמה מוכרת?
כמה זמן היתה בשימוש?
אשמח לדעת גם
כתבתי לכם את המייל שלה, תפנו אליה.
מירושלים.
מאיפה את בארץ?
בכמה מוכרת?
כמה זמן היתה בשימוש?
אשמח לדעת גם
אני גם כן בשלב הזה ומחפשת לקנות ולשלוח למרכז, ויש לי עוד קצת זמן, איך אפשר ליצור קשר?בגדול את יכולה עם דרייבר כי דרך חברת משלוחים את תשלמי את המעמ( ככה אמרו לי, לא ניסיתי)
אני בכל מקרה רכשתי וזה עדיין אצלם, יש לי קצת זמן ללידה אז אני לא בלחץ להביא את זה, כנראה אביא את זה עם דרייבר אבל תאמיני לי ששווה לי לשלוח את בעלי שיביא את זה, החיסכון במחיר הוא משמעותי ששווה ההשקעה של הנסיעה
יש דרייבר שלוקח 200 ש"ח עד למרכזאני גם כן בשלב הזה ומחפשת לקנות ולשלוח למרכז, ויש לי עוד קצת זמן, איך אפשר ליצור קשר?
3201753 058
שבוע שעבר מישהי פרסמה שיכולה לעשות משלוח מאילת תחפשי את השרשור הזה,אני גם כן בשלב הזה ומחפשת לקנות ולשלוח למרכז, ויש לי עוד קצת זמן, איך אפשר ליצור קשר?
3201753 058
האמת שכבר הבאתי את זה משםאני גם כן בשלב הזה ומחפשת לקנות ולשלוח למרכז, ויש לי עוד קצת זמן, איך אפשר ליצור קשר?
3201753 058
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים