כללי בודפשט על גלגלים

• הוסף לסימניות
תהלוכת אופניים (בניסיון לשבור איזה שיא כלשהו) באורות חנוכה.

קבצים מצורפים

• לתצוגה.jpg
    KB 223 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
העבודות שלך מצליחות להפתיע כל פעם מחדש...
מקסים!!

• הוסף לסימניות
הרעיון חמוד מאוד.
אין ספק שהצורך לייצר הרבה עבודות שנושאן 'חנוכה' מאתגר אותך לטובה :)

יש לי בעיה עם האופן שבו איירת את האיש-נר החמוד הזה שרוכב על האופניים.
התנוחה שלו בעייתית, הוא לא נראה רוכב עליהם כמו שצריך (נראה קצת כמו ילד קטן שהתיישב על האופניים של אבא). יש גם משהו גס בקווים שלו לעומת השלמות של הקווים שמרכיבים את האופניים עצמם (איירת לבד?).

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה כתמיד,

משהו קרה לאופניים האדומים.

• הוסף לסימניות
אתה לא שוקט על השמרים...

ממש מקסים!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;482454:
יפה כתמיד,

משהו קרה לאופניים האדומים.

זה לא אדום זה מג'נטה;
וזה קו חיצוני. בכוונה.

לגבי האיור - מכיוון שאני לא מאייר ולא צייר אז אני מסתפק בתוצאה הזו.
בכל מקרה, לא רציתי משהו זורם בסגנון שצירת. לא מתאים לסגנון הפלייר.

ורציתי שזה ייראה יותר צעיר מאשר איש-נר רוכב כמו שצריך על אופניים, אלא נרון פרפין חמיד.

• הוסף לסימניות
מה שציירתי לא בא להמחיש סגנון, אלא תנוחה נכונה של רכיבה: קיפול הרגליים ונטייתן קדימה, קפול היד ונטייתה קדימה. העובדה שרואים מהצד רק יד אחת ולא את שתיהן (תסתכל על תמונות של רוכבי אופניים).

ברור שאת הסגנון צריך לאייר בהתאם לסגנון הפלאייר.

ולא צריך להיות מאייר כדי להגיע לתנוחה נכונה, יורשה לי להגיד שיש לך את היכולות לכך... (קבל כמחמאה)

• הוסף לסימניות
אשכול של "אלי ויסברג" לא מפספסים
עבודה מדהימה

• הוסף לסימניות
מודעה יפה.
בקשר לאיש חושבני שבאמת צריך תיקון כי הוא לא ממש מתאים לציור של האופניים.
וכן הוא ממש תלוש לא מגיע לפדלים ולא לכידון.
הטקסט עם התאריך צריך לעלות קצת למעלה אולי אפי' מעל העיגול. (אין שום סיבה להיות מיושר לטסטים מאחור.)
אפשרות אולי להזיז את ההצללה של העיגול שלא יהיה מיושר לאמצע ואש זה יתן תחושה יותר של צל ומימד.

• הוסף לסימניות
שים לב ערכתי את הודעתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;482624:
שים לב ערכתי את הודעתי!

סבבה.

בכל אופן, את הערותיכם לגבי האיש אני לקוח, ואשפץ.
אבל תרשה לי לחלוק על שאר הדברים שאמרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה