מידע שימושי בודקות תוכנה לכאן!

• הוסף לסימניות
היכן מומלץ ללמוד בדיקות תוכנה - ידני ואוטומטי עם הכנה ל- מבחן ISTQB , מקום טוב להשמה בסיום
ישנם קורסים בהם לומדים חצי שנה ידני ?!
ישנם קורסים בהם מלמדים ידני ואוטומטי יחד?!
1. אשמח אם תוכלו להמליץ על מקומות לימודים מובחרים העונים לדרישות
2. דברים נוספים שכדאי לדעת על בדיקות ולימודי בדיקות .
לטובת ציבור הפרוגיסטים ...

• הוסף לסימניות
בין המקומות יש את : קורסי סמינר מעלות , שופרא , בית המורה , המרכז החרדי להכשרה מקצועית
מה מומלץ ומה עונה על הקריטריונים ?

• הוסף לסימניות
באיזה אזור?
לא מומלץללמוד ידני ואטומטי ביחד
אלא ידני, להתנסות בו, ואז ללמוד אוטומציה

• הוסף לסימניות
ידוע לי על בנק גדול מת"א, שמגייס לשורותיו רק בודקי תוכנה ג'וניורים שלמדו ב-qualitest
כך שיכול להיות ששווה ללמוד דווקא שם.

• הוסף לסימניות
ידוע לי על בנק גדול מת"א, שמגייס לשורותיו רק בודקי תוכנה ג'וניורים שלמדו ב-qualitest
כך שיכול להיות ששווה ללמוד דווקא שם.
ההכשרה בקווליטסט היא פחות, מבחינת איכותה,
היות ועבדתי עם ג'וניור שהגיע מהכשרה שלהם- וישבתי איתו על הקורסים שלמד, היה חסר ממש
ואגב אפילו תעודה של ISTQB הם לא עשו.
(גם לא שום קורס בקוד לא JAVA ולא HTML)
אז ממש לא הייתי ממליצה על ההכשרה שלהם, לבד מזה שאין להם למיטב ידיעתי הכשרות יעודיות לחרדים/ות
בסמינרים בי-ם יש גם הכשרה לבודקות- מעלות ומרכז בית יעקב בנוסף לבכיר
בב"ב יש את בכיר ושופרא

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על פסגות בירושלים ללימודי בדיקת תוכנה ,
האם תעודה של משרד העבודה ווISTQB שווה?
מה המשכורת של בודקת מתחילה,
והאם יש סיכוי למציאת עבודה?

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על פסגות בירושלים ללימודי בדיקת תוכנה ,
האם תעודה של משרד העבודה ווISTQB שווה?
מה המשכורת של בודקת מתחילה,
והאם יש סיכוי למציאת עבודה?
המקום מעולה ומקצועי
התעודה של ISTQB הכי מוכרת, אין משהו אחר
ההשמה השנה בהייטק קשוחהההה
נראה שמתחילה קצת התאוששות, לא יודעת אם אכן

• הוסף לסימניות
היי,
אני למדתי בבית המורה. אין משמעות גדולה למקום הלימודים, יש מקומות עבודה שדורשים תעודה של ISTQB .
ממליצה ללמוד במקום עם הזמן הקצר, ושיש ידע רב בSQL

• הוסף לסימניות
אני למדתי בפסגות בירושלים - מקום מעולה ומקצועי.
התקבלתי לעבודה לקראת סיום הלימודים (באותו ארגון שעבדתי לפני כן, רק במחלקת מערכות מידע)
שאלה למנוסות - מה עזר לכן בתחילת העבודה להיכנס לעניינים ? כי עכשיו הכל נראה מלחיץ ומפחיד...
אשמח לטיפים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה