דרוש מידע בודק/ת תוכנה? זקוקה לעזרתך

• הוסף לסימניות
בחור כשרוני, טוב במתמטיקה, באנגלית- רמה של קריאה וכתיבה בסיסית
מעונין להכנס לתחום ההיטק.
מה אתם יכול לספר לי על הלימודים האלו?
‏ומה גובה השכר ההתחלתי ואפשרויות ההתקדמות?
‏תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
בחור כשרוני, טוב במתמטיקה
אני הייתי מתעכבת על העניין הזה,
מה זה טוב במתמטיקה??
בכללי- לא צריך להיות טוב במתמטיקה עצמה (לרב גברים במגזר שלנו לא למדו ליבה)
כן צריך להיות ממש טוב בכל בנושא הלוגי, הסקת מסקנות, הקשרים, תפיסה מהירה, ובכללי- חריפות
בעיקר למקצוע התכנות עצמו. לגבי בדיקת תוכנה- זה יותר פשוט, פחות נכנס לקטע הלוגי
ולדעתי, מספיק לזה גם כישרון ממוצע
הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
לימודים הגיוניים לגמרי יותר קלים בהרבה מתכנות אבל צריך להשקיע קצת וגם חשוב תעודה נורמלית כדי לעבוד בזה.
יש אפשריות התקדמות אבל עם גבול- אלא אם כן מתקדמים לכל מיני מערכות מידע וכדו'
השכר מצוין כמובן תלוי במקום העבודה (שנתיים בתחום ויש כאלו שמקבלות מעל 11K) כמובן שיש יותר ויש פחות...

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג מה עלות הלימודים, וכמה זמן למידה?

• הוסף לסימניות
אולי שאנשים יכתבו גם כמה וותק יש להם, כי אני שומעת יותר ויותר שלא קל להיכנס היום לתחום כג'וניור.
מעניין לשמוע ממי שנכנסו בשנתיים שלוש האחרונות.

• הוסף לסימניות
בחור כשרוני, טוב במתמטיקה, באנגלית- רמה של קריאה וכתיבה בסיסית
מעונין להכנס לתחום ההיטק.
מה אתם יכול לספר לי על הלימודים האלו?
‏ומה גובה השכר ההתחלתי ואפשרויות ההתקדמות?
‏תודה לעונים!
למה בדיקות תוכנה ולא תיכנות ?

• הוסף לסימניות
אני עם 4 וחצי שנות ניסיון
ובתור ג'וניור קשה להכנס לתחום, אפשר להכנס ברור, אבל בשכר נמוך ולוקח יותר זמן למצוא את המקום שרוצה ג'וניור...
אני לדוגמא עבדתי בחברה בתמיכה טכנית תוך כדי העבודה למדתי בדיקות תוכנה ואחרי זה התקדמתי בתוך החברה לבודקת תוכנה.
אחרי 3 שנים עברתי לחברה אחרת עם שכר מהמם ותנאים מעולים.

• הוסף לסימניות
בעיקרון לגבי הלימודים, זה מאוד פשוט , לא משהו מסובך
לומדים איך הולך כל העולם הזה של פיתוח בדיקות , איך כותבים מסמכי בדיקות, כל מיני שיטות וסוגים של בדיקות, איך פותחים באגים וכאלה דברים.
יש חברות שבלי לדעת אנגלית אין מצב להתקבל.
הכל שם באנגלית, האיפיונים שמקבלים, הטסטים , הבאגים שצריך לפתוח הכל באנגלית!
יש לי גיסה שהיא בודקת תוכנה בחברה ישראלית.. אין לה אנגלית בכלל! הכל בעברית.
זה תלוי בחברה.
מבחינת קידום אין כלכך לאן להתקדם חוץ מלהיות ראש צוות או ארכטיקט
יש גם בודקי תוכנה לכל מיני צוותים לWEB, מובייל ושרתים למערכות BI ועוד

• הוסף לסימניות
בגלל כל מיני סיבות
קודם כל ידוע שהמון חברות מנצלות בקטע של השכר את החרדיות
אני הכרתי אישית מישהי חילונית בודקת תוכנה ובאותו צוות שלה היתה עובדת חרדית והיא אמרה לי אנחנו עושות אותה עבודה ואני מקבלת 5 אלף יותר ממנה...
לחרדיות יש יותר דרישות כמו לעבוד רק עם נשים
אינטרנט מסונן, שעות עבודה יותר גמישות , חופשות בחול המועד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה