בונוס או פרסום חזק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;594333:
מיכל מעלעול בהודעות שנכתבו על ידך...
נראה שאולי כן יש לך מניות איפשהו?!

כבר כתבתי למעלה שמנהל העיתון הוא גיס של אחת העובדות אצלינו במשרד.

• הוסף לסימניות
פרסמתי בעבר בפרסום חזק, כיום בבונוס. אני מרוצה עד הגג למרות שכל שבוע אני עובר הטרדה מפרסום חזק. המחירים בבונוס אכן יותר נמוכים. אין ספק ששניהם מפסידים ושניהם שורדים בקושי רב. מבחינתי המחיר רק מעיד על חוסן כלכלי ואין שום סיבה ליחס חשיבות למחיר ביחס לחשיפה. לא זכורה לי רמה כזו בפרסום חזק כאשר היה בגיל של בונוס. אין ספק שבונוס מנוהל נכון מבחינה פרסומית, העיתון מרשים, ממותג נכון והלוח שלו ידידותי וקריא. אין לי מניות שם!! אני מפרסם שם כבר 4 שבועות ושבירת השוק של פרסום חזק רק מוזילה לי את המחיר בבונוס, אבל בינינו, גם אם בונוס לא יירדו במחיר, אמשיך איתם!!!
לגבי ההפצה, אומנם כבר יותר מחודש שאני לא עם פרסום חזק, אבל כשהייתי, ההפצה לא היתה ה--דבר שלהם.

• הוסף לסימניות
רק בגלל שזה נראה הודעה מדי מגמתית אני משאיר אותה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סדר באתר;594510:
רק בגלל שזה נראה הודעה מדי מגמתית אני משאיר אותה.

בתקווה שאין כאן אנשים שלפעמים יותר מדי תמימים....

(או שאולי תמים זה שכתב כ"כ מגמתי ועם כזה פונט וכו' והמבין יבין):rolleyes:

• הוסף לסימניות
למה לדון ישר לחובה.
AR123 חדש פה ואולי לא בדיוק הלך לו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;594577:
למה לדון ישר לחובה.

מענין למה הוא חדש פה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;594467:
כבר כתבתי למעלה שמנהל העיתון הוא גיס של אחת העובדות אצלינו במשרד.
שכחת לכתוב שהעובדת זאת את.
;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;594577:
למה לדון ישר לחובה.

סורי, קבלו תיקון - רבע שעה קודם קיבלתי מייל מהם, מעניין מאיפה קיבלו אותו אם לא מפה?:confused:

• הוסף לסימניות
טוב האינטרסים של הצדדים פה ברורים...

• הוסף לסימניות
באשדוד לא מכירים את "בונוס".
רק "פרסום חזק"

• הוסף לסימניות
אין לי מושג ברמות חשיפה וכו'

אבל פרסום חזק אני יודעת שקיים ובהחלט העיתון מאוד מרשים גדול וכו'
בונוס מצטלצל לי השם אבל לא באמת יצא לי לראות אותו יותר מדי.

• הוסף לסימניות
אחרי דיונים רבים בחדרי מורות, ובמשרדים שונים ברחבי ערי ההפצה, הגעתי למסקנה שהעיתונים המוקומיים יותר משתלמים, נכון שאז משלמים 350 כפול 6 במקום 800 ש"ח(בערך לחצי עמ').
נכון שזה פי 3 אבל זה שווה הרבה מעבר לפי 3, כל הנשים שנשאלו אמרו "כשיש לנו פנאי אנו מעדיפות לקרוא מודעות רלונטיות אלינו ולא לגלות בסוף שזה בי-ם".
הפלוס היחיד שיכול לצאת לדעתי מעיתונים אלו שיכולים להגיע לקוחות ממקומות שלא ציפית אבל זה הרבה על חשבון המקומות שכן ציפית. (אולי רק נשים שפחות עסוקות, ואלו שמענין אותם ה-כ-ל יגיעו גם לזה)
אם יש מישהו שחולק מידיעה אשמח לשמוע.
ומעל הכל להתפלל לסייעתא דישמיא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;594662:
אחרי דיונים רבים בחדרי מורות, ובמשרדים שונים ברחבי ערי ההפצה, הגעתי למסקנה שהעיתונים המוקומיים יותר משתלמים, נכון שאז משלמים 350 כפול 6 במקום 800 ש"ח(בערך לחצי עמ').
נכון שזה פי 3 אבל זה שווה הרבה מעבר לפי 3, כל הנשים שנשאלו אמרו "כשיש לנו פנאי אנו מעדיפות לקרוא מודעות רלונטיות אלינו ולא לגלות בסוף שזה בי-ם".
הפלוס היחיד שיכול לצאת לדעתי מעיתונים אלו שיכולים להגיע לקוחות ממקומות שלא ציפית אבל זה הרבה על חשבון המקומות שכן ציפית. (אולי רק נשים שפחות עסוקות, ואלו שמענין אותם ה-כ-ל יגיעו גם לזה)
אם יש מישהו שחולק מידיעה אשמח לשמוע.
ומעל הכל להתפלל לסייעתא דישמיא

סוף סוף משהוא עניני.

יש פרסום פנימי שלגביו יכול להיות שזה נכון, אבל אם מדובר על פרסום בעמוד ראשון אז בעיתונים הארציים כנראה שזה כן עדיף כי כולם רואים את זה.

• הוסף לסימניות
יש לי שאלת בונוס
איזה פרסום חזק יותר?
פרסום חזק בפרסום חזק על פרסום חזק?
או פרסום חזק על פרסום חזק בפרוג?

:p;)

• הוסף לסימניות
לגברת GGG
הגעת למסקנה נכונה מאד יש יתרון מאד גדול לעיתונים המקומיים ואני ראיתי את זה בחוש
אבל ההתנהלות מול כל עיתון היתה לי קשה והלכתי על פרסום חזק שגם די בסדר והרבה יותר קל אבל האפקט של כל מקום בפני עצמו בהחלט יותר גדול

• הוסף לסימניות
פרסום חזק לוקח יותר, משום שהוא יותר ותיק בחצי שנה. לעומתו בונוס עדיין בתחילת הדרך, והמחירים בהתאם.
בונוס יש גרפיקה טובה יותר. והדפסה הכי בעולם (המקור!)
פרסום חזק, ההפצה יותר טובה. כי הם סגרו עם כל עיר חברה נפרדת ולא לקחו קבלנים מתחת קבלנים. ההדפסה? כמו כל מקומון (וטוב שכך).
בשניהם המחירים עדיין מתחת לאדמה. אם כי בחזק מדובר בשוח, בבונוס במערה...
ההתלהבות של michal123 על 'חזק' אינו משום ה'קשר' שלהם לעיתון, אלא משום שהמשרד בו היא עובדת פרסם שם בשבוע הראשון בשער, ושער תמיד עובד. לכן הם למדו גם לקחת שערים ב'מידע':).
ושוב גילוי נאות. אני דווקא לא קשור לשני העיתונים הללו, אך מאחל הצלחה לשניהם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....