בונת אתרים? מה דעתך?

• הוסף לסימניות
אני אמורה להשתתף בע"ה מחר בכנס לנשות עסקים.
אני מתעסקת בכתיבת תוכן לאתרים, ויש לי תיק עבודות מכובד..

מכיון שאני רוצה להגדיל את מעגל הלקוחות שלי עלה בי רעיון שיהיה שווה לי לעשות מחירי הכרות לבוני אתרים שנעזרים בקופירייטר.

סוג ששוה לי להוזיל את המחיר בשביל אתר ראשון לכל אחת, ואחרי שיכירו אותי, יהיו בע"ה מרוצים ויזמינו עבודות נוספות במחיר האמיתי.

מכיון שנזכרתי ממש מאוחר, אצטרך לעשות מאמץ שהפלאיירים יהיו מודפסים היום וכן להשיג גרפיקאית מהירה.
הכנתי סקיצה בWORD לגרפיקאית, ואני לא רוצה לעשות מאמצי על שיהיה מוכן היום ובסוף יתברר שזה לא תועלתי.
צפה בקובץ המצורף 242014

והשאלות שלי:
האם מבצע כזה היה עושה לך חשק לפנות? מוזיל את הקופירייטרית (מחיר נמוך)? או שהיית הולכת על זה?
עדיף תשובות מהירות.. מפאת הזמן הדוחק...

קבצים מצורפים

• בונת אתרים.PNG
    KB 24.6 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
כמתכנתת מבצע כזה דווקא ימשוך אותי.
מה אכפת לי לנסות אתר אחד עם קופי טוב וזול?
זה לא מוזיל כי המבצע ברור ומובן שזה רק לאתר הראשון בשביל להרחיב מעגל לקוחות
וכך כל הצדדים מרוויחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בול קליעה;1655558:
אני אמורה להשתתף בע"ה מחר בכנס לנשות עסקים.
אני מתעסקת בכתיבת תוכן לאתרים, ויש לי תיק עבודות מכובד..

מכיון שאני רוצה להגדיל את מעגל הלקוחות שלי עלה בי רעיון שיהיה שווה לי לעשות מחירי הכרות לבוני אתרים שנעזרים בקופירייטר.

סוג ששוה לי להוזיל את המחיר בשביל אתר ראשון לכל אחת, ואחרי שיכירו אותי, יהיו בע"ה מרוצים ויזמינו עבודות נוספות במחיר האמיתי.

מכיון שנזכרתי ממש מאוחר, אצטרך לעשות מאמץ שהפלאיירים יהיו מודפסים היום וכן להשיג גרפיקאית מהירה.
הכנתי סקיצה בWORD לגרפיקאית, ואני לא רוצה לעשות מאמצי על שיהיה מוכן היום ובסוף יתברר שזה לא תועלתי.
צפה בקובץ המצורף 242014

והשאלות שלי:
האם מבצע כזה היה עושה לך חשק לפנות? מוזיל את הקופירייטרית (מחיר נמוך)? או שהיית הולכת על זה?
עדיף תשובות מהירות.. מפאת הזמן הדוחק...

שימי לב, קהל היעד שלך כאן הוא גרפיקאיות מעצבות (כולל מעצבות ווב)
ולא מתכנת אתרים.

לרוב מתכנת אתרים מקבל את החומר לאתר שהוא מעוצב כקובץ pdf
ומשוכתב ע"י הקופריטר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani-studi;1655646:
ולא מתכנת אתרים.

ומשוכתב ע"י הקופריטר

צודקת.
אני מתעסקת עם מתכנתות שהן גם מעצבות אתרים, ויש כמה שגם מקדמות..אולי אעביר את האשכול לפורום פרסום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani-studi;1655646:
ולא מתכנת אתרים.

ומשוכתב ע"י הקופריטר

לא הבנתי את הקשר של הגרפיקאיות המעצבות את האתר לטקסטים שהלקוח יזין בו בסופו של דבר ועניין...

לדעתי הלקוח האמיתי הוא לקוח הקצה, למשל - יוסי, המנהל של המסעדה.
במידה והוא לא לקח איש מקצוע שמארגן לו הכל,
הגרפיקאי / המתכנת, אם הם באמת רוצים בטובת הלקוח - יכולים להמליץ לו ממייטב נסיונם, מה כדאי לו, אך זה ממש לא חלק מהעיצוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה