דרוש מידע בושם כשר לפסח - אפשר לקבל רשימה מסודרת?

• הוסף לסימניות
1744375498382.png

• הוסף לסימניות
תשובה מאתר שאלות של ר' עמרם פריד:
1744379645214.png

• הוסף לסימניות
הרב שלי אומר שצריך בושם כשר לפסח, בגלל שהוא ראוי לשתיה,
הוא שמע מאנשים שהגיעו מרוסיה, שכשנגמר הוודקה שותים בושם...
תכלס אני צריך רשימה, לא פסק הלכה.
לא יודעת מה עם הרוסים, אבל שאני בטעות מרססת טיפה יותר לאויר ונושמת דרך הפה, אני נחנקת
לא ראוי בכלל למאכל אדם

• הוסף לסימניות
הסיפור מהסטייפלער כשהיה בצבא הרוסי לפני 100 שנה ראה חיילים במצב של קור נוראי שותים בושם כדי לשרוד.
כיום כנראה שמי שישתה בקבוק בושם יתפנה לבית החולים במקרה הטוב.
הבשמים של ימינו מכילים אין ספור כימיקלים שחלקם רעילים, אני לא מאמין שזה נחשב ראוי לשתיה.
אולי בשמים ספציפיים מחומרים טבעיים, לרוב מהיקרים ביותר כמו למשל של creed שמצהירים שהבשמים שלהם מחומרים טבעיים, אבל רוב הבשמים בטווח של עד 400 ₪ מכילים המון חומרי ריח ומייצבים סינטתיים שחלקם רעילים.

• הוסף לסימניות
היום האלכוהול בעולם המיועד לקוסמטיקה הוא אלכוהול מפוגל, היינו שמוסיפים לו חומרים כדי שיהיה לא ראוי לשתיה כלל!

• הוסף לסימניות
היום האלכוהול בעולם המיועד לקוסמטיקה הוא אלכוהול מפוגל, היינו שמוסיפים לו חומרים כדי שיהיה לא ראוי לשתיה כלל!
מה שמיוצר בישראל זה ככה כדי לחסוך במס, יש מקומות בעולם שלא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה