- הוסף לסימניות
מצטרפת להמלצה על ורסצ'ה (הוורוד)גם אני ממליצה ואסאצ'ה
אני גם לא אוהבת מתוק בכלל, מכדיפה סבוניים , ייתכן שזו ההגרה במקבילה לנקיון
אבל יומיומי וספורטיבי לא יודעת זה יותר המי גוף של ללין יש להם גם לא מתןקים
מצטרפת להמלצה על ורסצ'ה (הוורוד)גם אני ממליצה ואסאצ'ה
אני גם לא אוהבת מתוק בכלל, מכדיפה סבוניים , ייתכן שזו ההגרה במקבילה לנקיון
אבל יומיומי וספורטיבי לא יודעת זה יותר המי גוף של ללין יש להם גם לא מתןקים
יש לי בושם La vie est belle ובעברית "לה וי אבל" אני ממש אוהבת אותודרוש המלצה לבושם לאישה ע"פ הקריטריונים האלו:
קליל
יומיומי
ספורטיבי
עדין
מאוורר
לא מתוק
שיזכיר ניחוחות של נקיון / ג'ל כביסה כזה
מי מבריקה רעיון??
בול מה שאת מחפשתקליל
יומיומי
ספורטיבי
עדין
מאוורר
לא מתוק
אחד הדברים!Jean Paul GAULTIER
ממליצה עליו אבל מסייגת שהעיצוב שלו............
ככה שלא מתאים כל אחד
הוא במבצע עכשיו בסופר פארם
מצטרפת להמלצה ריח מדהים!ממליצה עליו, כבר כמה שהריחו אותו אצלי קנו אח"כ
עדין, עם ריח קליל של סבון טוב
צפה בקובץ המצורף 1935965
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים